INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SERIE A

FOTO Vizită surpriză pentru Ștefan Radu, înainte de duelul lui Lazio cu Milan: "Parcă ieri ne rupeam tălpile încălțărilor pe pantele de la Predeal"

Foto: Guliver/GettyImages +2   FOTO
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat marti, 20 septembrie 2016 19:20

Echipa lui Ștefan Radu, Lazio, joacă în această seară în deplasare cu AC Milan, de la 21:45, iar înaintea meciului, fundașul român a primit vizita lui Ciprian Marica.

Marica a publicat pe facebook trei fotografii cu el și cu Ștefan Radu, alături de mesajul "Îi ținem pumnii lui Fane, ne-a promis ca bate la AC Milan! O revedere foarte plăcută cu un om drag, alături de care am început fotbalul! Parcă ieri ne rupeam tălpile încălțărilor pe pantele de la Predeal, în cantonamentele copilăriei!"

Lazio ocupă poziția a patra în clasamentul din Serie A, iar cu o victorie în această seară poate ajunge la egalitate de puncte cu liderul Napoli.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
para.para
para.para  •  21 Septembrie 2016, 00:21

Unul o sa fie legenda a lui Lazio, iar celalalt e vai fcsb-ul lui.

e.moti.on
e.moti.on  •  20 Septembrie 2016, 20:38

un baiat modest si serios cu mingea si unul la fel de serios cu facebucilica !

Vezi toate comentariile (2)
Comentează