INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  DECLARAȚII

Gabriel Torje a vorbit despre viitorul său » Ce spune despre derby-ul Dinamo-Steaua

Articol de GSP - Publicat joi, 23 aprilie 2015 19:17

Gabriel Torje, fotbalistul lui Konyaspor, a vorbit despre viitorul său la Konyaspor și spune că și-ar dori să continue în Turcia, deși împrumutul de la Udinese îi expiră. Mijlocașul a dezvăluit cîteva amănunte și despre starea lui Ciprian Marica.

"Eu am o clauză destul de mare la Udinese. Oamenii de la Konyaspor mă doresc în continuare aici. Și eu îmi doresc să rămîn aici, dar cred că va fi o problemă din cauza clauzei mele".

Torje a vorbit despre starea amicului său, Ciprian Marica: "Din cîte știu eu, Ciprian s-a operat în Germania. E a treia sau a patra operație la acel genunchi. Nu e ușor pentru un fotbalist, dar sper să revină cît mai repede", a spus Torje la Digisport.

Fotbalistul de 25 de ani a comentat și derby-ul dintre Dinamo și Steaua care se va juca la 3 mai în etapa a XXX-a din Liga 1.

"Dinamo trebuie să-și revină. Are jucători tineri care au nevoie de încredere. Pentru suporterii dinamoviști ar fi o bucurie daca Dinamo ar învinge Steaua. Indiferent dacă pe tabelă apare Steaua sau FCSB sînt aceiași jucători. Oricum ar fi rămîne un derby. Valoarea fotbaliștilor nu are cine să o ia", a mai spus Torje.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
muncaladomiciliu
muncaladomiciliu  •  25 Aprilie 2015, 17:07

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează