INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  LA LIGA

Gâlcă ajunge pentru prima dată la două victorii consecutive în La Liga » Prima reacție a antrenorului român

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat duminica, 28 februarie 2016 12:44

Costel Gâlcă a legat în premieră două victorii în La Liga, Espanyol revenind la patru puncte de retrogradare după 4-2 cu Sporting Gijon.

La conferința de presă de la finalul meciului, Gâlcă și-a lăudat echipa și jucătorii, fiind mulțumit că atacanții săi au marcat în acest meci.

"Astăzi, am văzut un Espanyol mai puternic. Sunt încântat de acest scor și de faptul că cei trei atacanți ai echipei au marcat.

Știam că Gijon va juca pe contraatac, mai pe partea stângă și de aceeam am încercat să acoperim zona, dar au avut o ocazie. Am încercat să recuperăm mingea repede și să jucăm cât mai mult în jumătatea lor de teren", a spus Gâlcă la conferință.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează