INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  REAL MADRID - ESPANYOL 6-0

Gâlcă după 0-6 cu Real Madrid: "Sînt vinovat, nu mai insistăm pe asta! Dar să vă spun ce am studiat cu jucătorii"

Articol de GSP - Publicat luni, 01 februarie 2016 00:08

Costel Gâlcă a vorbit după umilința în fața lui Real Madrid de pe "Santiago Bernabeu", scor 0-6. Românul nu se aștepta la un asemenea eșec și se consideră "vinovat" pentru acest rezultat. 

"Am venit pe Bernabeu fără mulți titulari, dar mă așteptam ca, după munca depusă în săptămîna meciului să facem cumva să nu se întîmple un dezastru.

Știam că vom avea în față un adversar foarte bun și că primele 15 minute aproape mereu am primit gol. În prima repriză nu am avut intensitatea din alte meciuri și s-a văzut. Real a avut multă calitate și dacă îi lași spații să gîndească acțiunile, se vede rezultatul pe tabelă.

Cred că și noi ne-am creat ocazii și meritam să marcăm măcar un gol. Eu sînt vinovat și nu trebuie să mai insistăm pe acest subiect.

Trebuie să încercăm să ne ridicăm. E un rezultat foarte dur, dar trebuie să uităm cît mai rapid acest meci și să ne gîndim la partida cu Real Sociedad, care va fi ca o finală", a zis Costel Gâlcă conform site-ului oficial al clubului. 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
dac.impielitzat
dac.impielitzat  •  01 Februarie 2016, 20:03

daca iese Galca din treaba asta cu capul sus atunci e mare. vedem... mult succes in continuare

796979633745485
Mezdrea Ionel  •  01 Februarie 2016, 12:33

Pe cine vrei sa minti nene toata lumea stie ca sunteti satelitul Madridului si cand jucati cu ei va dati jos pantaloni sper sa mergeti in liga a doua pentru ca sunteti o rusine de echipa , iar pentru cei ce nu sunteti de acord uitativa la intensivitatea cu care s-a jucat meciul cu Barça si ce au jucat aseara .Salutari

bogdzsch
bogdzsch  •  01 Februarie 2016, 10:45

A scapat ieftin Costel,sa fie multumit.Rayo a luat 10 pe Bernabeu.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează