INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ESPANYOL - DEPORTIVO, SÂMBĂTĂ, 19:15

Gâlcă le cere suporterilor să fie lângă echipă cu Deportivo: "Cu ajutorul fanilor vom câștiga meciul"

Articol de GSP - Publicat vineri, 19 februarie 2016 18:53

Espanyol n-a mai câștigat un meci de fix două luni, ultimul succes al catalanilor venind pe 19 decembrie, când au învins Las Palmas, 1-0.

Costel Gâlcă, antrenorul lui Espanyol, e convins că echipa sa își va reveni și va trece peste această perioadă dificilă. Primul pas ar fi să treacă sâmbătă de Deportivo, tehnicianul român cerând ajutorul fanilor la conferința de presă dinaintea meciului de mâine, cu Deportivo.

"Este un meci foarte important pentru noi. Băieții sunt concentrați și plini de încredere. La Valencia trebuia să învingem, dar n-am făcut-o. Am avut șanse să câștigăm. În principiu avem două lucruri de făcut, să primim mai puține goluri și să marcăm mai multe. Personal sunt foarte liniștit și sunt convins că vom depăși această perioadă. Cu ajutorul fanilor vom câștiga meciul de mâine!"

Espanyol – Deportivo se joacă sâmbătă, de la ora 19:15, în direct pe Digisport 2 și în format liveTEXT pe GSP.ro.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează