INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SPANIA

Gâlcă prefațează duelul cu Real Madrid: "Nu putem să ne comparăm" » Ce spune despre Arlauskis

Articol de GSP - Publicat duminica, 31 ianuarie 2016 11:38

Espanyol, echipa antrenată de Costel Gâlcă, va juca în această seară cu Real Madrid, pe terenul madrilenilor.

Gâlcă a vorbit despre duelul cu Real Madrid și despre cu trebuie să joace echipa sa, dar și despre șansele ca portarul Giedrius Arlauskis să debuteze la Espanyol.

"În acest meci, trebuie să avem entuziasm, chiar dacă avem jucători importanți care ne lipsesc. Trebuie să mergem cu gîndul că putem obține un rezultat pozitiv. Trebuie să jucăm bine și am pregătit atent acest meci.

Noi nu ne putem compara cu Real Madrid, care are un lot mult mai valoros și mai numeros. Trebuie să avem încredere, dar să fim atenți și organizați", a declarat Costel Gâlcă la conferința de presă.

"Este posibil ca el să joace. Abia în ultimul moment voi decide dacă va evolua. Îl cunosc foarte bine pe Arla. El transmite foarte multă siguranță echipei și are un joc de picior foarte bun" Costel Gâlcă

Meciul Real Madrid - Espanyol va începe la ora 21:30 și va fi în direct pe DigiSport și DolceSport.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (5)
1745flo
1745flo  •  31 Ianuarie 2016, 21:41

au rezistat 5 minute...

steauaucl
steauaucl  •  31 Ianuarie 2016, 15:56

Real ar trebui sa castige acest meci in mod normal...si anormal... LEJER !!!

valiro
valiro  •  31 Ianuarie 2016, 15:21

Cum vrei sa joace la o echipa ca nou venit ? Nu se judeca asa. energydrink, Cum poti sa judeci ca e mediocru, cand joaca cu Real ? Si daca joaca cu Avantul Prabusirea, e bun ?

Vezi toate comentariile (5)
Comentează