INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  CUTREMUR

GALERIE FOTO Abia transferat la Latina, Constantin Nica povestește clipele de groază din timpul cutremurului: "Se auzeau ușile trosnind"

FOTO: Guliver / Getty Images +9   FOTO
FOTO: Guliver / Getty Images

Articol de GSP - Publicat miercuri, 24 august 2016 14:40

Aflat în Italia, unde tocmai s-a transferat la Latina, în Serie B, Constantin Nica povestește clipele de groază prin care a trecut după cutremurul din această dimineață.

”A fost destul de puternic, aici în zona mea. Pe mine chiar m-a trezit din somn, nu știam ce se întâmplă. Mă gândeam, bă, ce fac ăștia? Intră din prima, așa, peste noi în cameră? Se auzeau ușile trosnind, se auzea ceva ciudat. Când m-am trezit, fiind după somn am zis că sunt amețit, chestii, dar nu...

A fost destul de ciudat, nu știu ce pagube și victime au fost. A fost tragic, eu m-am speriat foarte tare, am văzut chestii pe aici mișcându-se. Am fost mai norocos, bine că m-am ales doar cu sperietura. Este o zonă cu foarte mulți români", a povestit Nica la Digi.

Seismul a avut o magnitudine de 6,2 grade pe scara Richter, iar bilanțul indică 22 de morți și peste 100 de răniți. Acest cutremur făcut peste 100 de victime.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează