INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  INVESTIȚIE

GALERIE FOTO Așa arată resortul de 1,5 milioane de euro construit în orașul natal de un internațional român!

Așa arată o parte din resortul de la Oradea +4   FOTO
Așa arată o parte din resortul de la Oradea

Articol de - Publicat duminica, 15 octombrie 2017 09:00

Claudiu Keșeru a investit 1,5 milioane de euro într-un resort de lux construit acasă, la Oradea: minihotel, restaurant a la carte, salon privat de evenimente și piscină semi-olimpică.

"După ce mă voi lasă de fotbal, asta peste câțiva ani buni, probabil că voi intra în afaceri", mărturisea recent Claudiu Keșeru într-un interviu acordat Gazetei. O parte dintre planurile atacantului deja s-au fructificat. Claudiu a scos o sumă importantă din conturi și a decis să construiască la Oradea, orașul natal, un resort de lux ce se întinde pe o suprafață de 15.000 de metri pătrați.

Complexul include o sală de evenimente de aproximativ 300 locuri, cu posibilitatea de extindere pe terasă cu încă 200 de locuri, precum și un spațiu exterior pentru organizarea de cununii în aer liber, un restaurant de aproximativ 100 locuri, care se poate închiria și pentru evenimente mai mici, dar și un hotel cu 16 camere!

Keșeru a investit bani buni și într-o piscină exterioară semi-olimpică cu bar în apă, în jurul căreia se pot organiza evenimente în aer liber, loc pentru foc de tabară, mult spațiu verde, dar și două parcări generoase pentru cei care aleg să-și petreacă aici cele mai importante evenimente din viață.

Salariul pe doi ani

"Solay - Private Events Resort a fost inaugurat la finele lunii august, însă deja s-au organizat mai multe evenimente aici. Resortul a fost ridicat într-un an și jumătate, iar pentru tot ce există acum pe terenul din Oradea, Claudiu a scos din buzunar aproximativ 1,5 milioane de euro! Are cei mai buni parteneri, care se ocupă de buna organizare, și treaba merge ca la carte! Au fost multe nunți și botezuri în ultima perioadă și toată lumea e foarte mulțumită și a rămas cu amintiri plăcute", au dezvăluit prietenii fotbalistului de la Ludogoreț. 

4.000.000 €milioane de euro e cota de piață pe care o are Keșeru în acest moment pe site-ul de specialitate transfermarkt.de

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
sooos1ck
sooos1ck  •  15 Octombrie 2017, 12:12

Tot romani am ramas, ce va doare pe voi ce face omul cu banii lui? Stati linistiti, nu si-a cheltuit toti banii pe masina aia, mai are destui bani!

100002473541087
Danut Ognean  •  15 Octombrie 2017, 11:48
Postat de catalynn2 pe 15 Octombrie 2017, 10:10

Bravo lui, băiat destept! Alibec insa e mai șmecher: si-a luat mașina! :-)))

aluibec e o epava ratata ca toti jucatorii de la fcsb

catalynn2
catalynn2  •  15 Octombrie 2017, 10:10

Bravo lui, băiat destept! Alibec insa e mai șmecher: si-a luat mașina! :-)))

Vezi toate comentariile (3)
Comentează