INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TRANSFER

GALERIE FOTO Prepeliță a fost prezentat pe site-ul oficial al lui Ludogoreț! Primele imagini și declarații: "N-am nici un regret că plec de la Steaua"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 01 iulie 2015 18:37

Andrei Prepeliță a semnat azi cu Ludogoreț Razgrad, unde va fi coleg cu fostul fundaș al lui Dinamo, Cosmin Moți. Jucătorul de 29 de ani va cîștiga 400.000 de euro pe sezon.

Fostul mijlocaș al Stelei a fost prezentat pe site-ul oficial al campioanei Bulgariei alături de Jody Lukoki, fotbalist venit de la Zwolle.

"N-am nici un regret că am plecat de la Steaua. Mi-am făcut treaba cît am putut de bine. Am amintiri frumoase de acolo, am cîștigat campionate, a fost o etapă frumoasă din viața mea.

M-am simțit minunat acolo. Steaua va rămîne mereu în sufletul meu. Sper să își îndeplinească obiectivele, chiar le țin pumnii. Nu vreau să joc împotriva lor în Liga Campionilor, pentru că e o echipă bună.

Eu sper să mergem împreună în grupele Ligii. Nici în grupe nu mi-aș dori să jucăm împotriva lor", a zis Prepeliță la Dolce.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
fcu1948
fcu1948  •  01 Iulie 2015, 22:09

***, Prepeliță era deja mare când a venit la ***! Nu vă mai umflați în pene precum ***, voi l-ați făcut mare doar pe Ochiroșii ăla.Și uite cum a ajuns...........

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

randoom_._
randoom_._  •  01 Iulie 2015, 19:11
Postat de spinoza pe 01 Iulie 2015, 19:04

Sictir ***! Te-a facut Steaua mare. O sa vi cu coada intre picioare de la Bulgari!

hai sa nu exageram,prepelita a vorbit frumos despre Steaua, doar ca in grupe,ambele sunt in urna a 4-a si Steaua si ludogorets,deci nu pot pica in aceeasi grupa. ar fii prea frumos ca Steaua sa poata pica cu ludogorets in grupe,am avea cel putin o victorie asigurata cu ei.

spinoza
spinoza  •  01 Iulie 2015, 19:04

Sictir ***! Te-a facut Steaua mare. O sa vi cu coada intre picioare de la Bulgari!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează