INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  PREZENTARE

GALERIE FOTO Raul Rusescu a fost prezentat oficial la Sevilla » UPDATE / Mesaj pentru Steaua şi suporterii roş-albaştrilor

foto: twitter fc sevilla +2   FOTO
foto: twitter fc sevilla

Articol de GSP - Publicat miercuri, 19 iunie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 19 iunie 2013 16:47

Raul Rusescu a fost prezentat în această după-amiază la FC Sevilla, ocupanta locului 9 în prima ligă spaniolă în sezonul trecut.

UPDATE / Raul Rusescu a avut un mesaj şi pentru Steaua pe site-ul oficial al clubului: "Cei doi ani petrecuţi la Steaua au fost cei mai frumoşi din viaţa mea de fotbalist pînă acum. Sînt mandru că am facut parte din acest grup, care a reprezentat cu mîndrie numele Stelei şi al României în Europa şi sînt foarte fericit pentru faptul că am devenit campion în acest an. Deşi nu a fost pentru prima dată cînd am cîştigat titlul, pot spune că a fost cel mai frumos să văd cum sîntem aclamaţi de zeci de mii de oameni. Toţi suporterii, la fel ca şi colegii mei de la Steaua, fie jucători, fie staff tehnic, medical sau administrativ, vor ramîne mereu în sufletul meu. Vă mulţumesc tuturor pentru sprijinul acordat, vă urez baftă, pentru început, în Supercupa României şi sper ca la sfîrşitul sezonului viitor să fiu prezent la festivitatea de decernare a Titlului 25!".

**********

Atacantul român a declarat că i s-a îndeplinit un vis după transferul în Primera Division: "Mi-am împlinit un vis să joc pentru o echipă mare. Sper să ajut pe Sevilla să cîştige trofee. Sînt foarte fericit, am ajuns la o formaţie importantă din Spania, o echipă mare care a cîştigat Europa League şi Supercupa Europei. Sînt jucători foarte buni şi suporteri fantastici, sper să fac o treabă bună", a spus Rusescu, conform estadiodeportivo.com.

Rusescu a fost cumpărat de Sevilla de la Steaua pentru 2.200.000 de euro. Iniţial, Becali s-a înţeles pentru 3 milioane, dar a lăsat din preţ după condamnarea la închisoare.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (31)
valentino22
valentino22  •  19 Iunie 2013, 21:37

Ba...ce cauta femeia de serviciu langa el acolo? Numai pe aia au gasit-o la ora aia in club si au pus-o sa tina si ea de tricou! :)))) Lasand gluma...ii doresc lu' Rusescu multa bafta si multe goluri!!!

juliusmad
juliusmad  •  19 Iunie 2013, 21:09
Postat de tiberiu33 pe 19 Iunie 2013, 15:40

analfabetul ala cred ca este stelist de al tau :)))) ... de nu v-as bate cu abcdar-ul in cap

si daca e stelist, ce? si tu ar mai trebui sa pui mana pe carte. ce e ala abcdar? abecedar...ar avea o logica ;)

ciuleavvictorms
ciuleavvictorms  •  19 Iunie 2013, 20:54
Postat de teodor.muresan pe 19 Iunie 2013, 19:45

Nu am auzit de piti talent. Atat am inteles. Pt restul rog traducerea. Recomand folosirea propozitiilor simple( gen: Ana are mere.) Vad ca de fraze nu esti capabil. In privinta lui piti, te anunt ca viziteaza des stana.

mata e ciobanita acolo si il asteapta sa lalaie impreuna la coliba!

Vezi toate comentariile (31)
Comentează