INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TURCIA

GALERIE FOTO Șumudică, vizitat în cantonament de Lucescu » Imagini de la primul antrenament al lui Amorim la Kayserispor

Articol de GSP - Publicat duminica, 07 ianuarie 2018 22:48

Marius Șumudică traversează un moment foarte bun al carierei la Kayserispor, pe care a dus-o pe locul 5 la finalul turului, echipa fiind total transformată față de sezonul trecut, când s-a bătut la retrogradare. 

Românul se află în cantonament în Antalya, iar în această seară a fost vizitat de Mircea Lucescu, actualul selecționer al Turciei.

Cei doi români au discutat preț de câteva minute, iar imaginile au fost imediat postate pe Facebook. La antrenamentul de azi a luat parte și William de Amorim, tocmai transferat de Șumudică de la FCSB.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  08 Ianuarie 2018, 08:09

Sultanii intre ei... Dar nu-i vad fesul roz lui Ninel. Si tine degetul mijlociu intr-o pozitie nefireasca, nu cea cu care ne-a obisnuit... Si nea Mircea ii povesteste cum l-au furat arbitrii, desigur.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează