INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  PREMIER LEAGUE

Gardoș recunoaște că a fost la un pas de plecarea de la Southampton: "Sunt foarte mici șansele să mai joc în Premier League"

Articol de GSP - Publicat vineri, 08 septembrie 2017 20:37

Florin Gardoș (28 de ani) a fost foarte aproape de un transfer la CFR Cluj în această vară, iar fundașul recunoaște acest lucru pe contul său de Facebook.

Fotbalistul lui Southampton e conștient că nu mai are șanse foarte mari de a juca în Premier League și susține că în iarnă ar dori să se transfere la o altă echipă.

"S-a scris zilele trecute că am fost la un pas să plec de la Southampton FC. Da, e adevărat că mi-am dorit un transfer, însă, din motive care nu au depins de mine, nu s-a concretizat nimic.

Şansele să joc în noul sezon de Premier League sunt foarte mici, iar acum nu-mi rămâne decât să mă pregătesc cât pot de bine şi să aştept următoarea perioada de transferuri, în iarnă.

Indiferent că eram accidentat şi priveam meciul la televizor sau eram apt, dar nu se conta pe mine, dorinţa mea de a reveni pe teren era la fel de mare şi va garantez că nu a scăzut nici după ce s-a întâmplat în ultima perioada. Pe curând!", a scris Florin Gardoș pe contul său de Facebook.

Cariera lui Florin Gardoș a intrat într-un con de umbră în vara anului 2015, când s-a accidentat extrem de grav la genunchi și a stat un an pe bară.

6.800.000 €a plătit Southampton pentru Gardoș celor de la FCSB

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
para.para
para.para  •  09 Septembrie 2017, 09:21

Normal ca vrea sa plece ca doar a luat destul de la Southampton fara sa faca nimic. Nici el nu mai stie cat timp a fost "accidentat". Ca Southampton nu l-a dat pana acuma este nu ca nu vor, ci ca vor sa mai scoata si ei ceva din paguba facuta cu el.

calinescu_
calinescu_  •  09 Septembrie 2017, 08:51

LIPSA VALOARE FRATE ...!!!! GIGI VOIA PE GARDOS SI CHIRICHES FUNDASI CENTRALI ....!!! SI-A DAT SEAMA CA SUNT DEZASTRU SI I-A JUCAT PE FIECARE CU SUKALA :)))))))))))))))))))))))))))))))))))) SI A REUSIT SA DEA DOUA TZEPE IMENSE , BINEINTELEAS SI CU AJUTORUL LUI TOMI CHIMICUL ...!!!

itrobert
itrobert  •  09 Septembrie 2017, 01:28

Stai linistit, nu se mira nimeni! Valoarea mea, valoarea mea...

Vezi toate comentariile (6)
Comentează