INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  LA LIGA

Gaură din cauza lui Toșca! Betis pierde 3 milioane de euro!

Articol de GSP - Publicat marti, 02 mai 2017 11:18

Evoluțiile constant slabe ale lui Alin Toșca la Betis, care a cedat în 5 din ultimele 7 jocuri în LaLiga, pot provoca o gaură de cel puțin 3 milioane de euro în bugetul clubului.

Clasarea andaluzilor sub locul 10, certă matematic după 1-4 cu Alavés, obligă la despăgubirea fanilor cu 10% din prețul abonamentelor pe sezonul în curs, bani ce se scad la reînnoirea acestora.

Minusul contabil se dublează prin adăugarea pierderilor din drepturile de televizare, încă 1,5-2 milioane diferența dintre actuala poziție (15) și obiectivul fixat de Betis.

Toșca a fost cumpărat cu un milion de euro de la FCSB în această iarnă.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (11)
manutd.steaua
manutd.steaua  •  02 Mai 2017, 16:42

:)))) Ce vor si aia cu 1 miliin de euro,un Zlatan cumva??sunt o echipa mediocra...se vede si dupa sumele platite pe jucatori!

wba33
wba33  •  02 Mai 2017, 16:20

Saracii romani...toti care joaca in strainatate sunt facuti praf. Stanciu e criticat mai des de voi decat de belgieni, Tosca gaura de 3 mil. Ma asteptam asta de la presa de afara nu de la voi. NESIMTITI ce sunteti. Chiar nu va e rusine deloc?

doru5
doru5  •  02 Mai 2017, 16:03

Voua chiar nu va e rusine , nesimtitilor??? Sunteti josnici!

Vezi toate comentariile (11)
Comentează