INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ITALIA

Genoa - Lazio 2-3 » ”Oscar pentru ghinion” » Ștefan Radu, coautor involuntar la primul gol al puștiului-minune Pellegri

Foto: Guliver/Getty Images
Foto: Guliver/Getty Images

Articol de - Publicat luni, 18 septembrie 2017 11:31

Fundașul român Ștefan Radu a pasat cu fața mingea respinsă de Vrij și apoi a deviat șutul vârfului de 16 ani al gazdelor, păcălindu-și portarul. ”În rest, răutate și substanță”, l-a caracterizat Corriere dello Sport.

Menajat cu Vitesse în Liga Europei, Ștefan Radu a prins însă tot meciul duminică, în victoria dramatică, 3-2 cu Genoa. Chiar fundașul român a facilitat revenirea gazdelor în joc, la 1-1, după o fază de biliard. "Oscarul pentru ghinion! De Vrij l-a nimerit, apoi, încercând să-l blocheze pe Pellegri, l-a derutat pe Strakosha", scrie Gazzetta dello Sport, care l-a notat cu 6. "Mingea s-a lovit involuntar de el și l-a servit, în situație de gol, pe Pellegri. În rest, răutate și substanță", Corriere dello Sport. "Mereu concentrat", a punctat lalaziosiamonoi.it.

"Dublă" record, la 16 ani și 112 zile!

A fost încă o seară magică a lui Immobile, autorul "dublei" cu care devine al doilea marcator din Serie A, cu 6 reușite. Dar și o partidă memorabilă pentru Pietro Pellegri. Intrat în minutul 33, puștiul, deja cel mai tânăr debutant în campionat (a marcat pe "Olimpico" la retragerea lui Totti), a mai bătut un record. Vechi din 1931 și deținut de celebrul Piola. Este cel mai precoce semnatar al unei "doppiette", la 16 ani și 112 zile! "Un gol mi-l dedic mie, iar celălalt e pentru tata, care a plâns în tribună de fericire", a dezvăluit atacantul rossoblu.

6,5este cea mai mare notă primită de Ștefan Radu în presa italiană pentru evoluția cu Genoa. I-a dat-o Il Messaggero

9 goluri are Immobile în 6 meciuri pentru Lazio din acest sezon, 6 în Serie A, 2 în Supercupă și unu în Liga Europei

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
radumatei
radumatei  •  18 Septembrie 2017, 13:21

Ciro Immobile a reusit sa-l faca uitat pe Antonio Candreva, vedeta lui Lazio din anii trecuti, disparuta in anonimat la Inter. Cit despre Stefan Radu, ma bucur ca a revenit in prim-planul Serie A dupa o lunga accidentare.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează