INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  OLANDA

George Ogăraru organizează la Academia Ajax un curs de perfecționare pentru antrenorii români » Vezi cum te poți înscrie

FOTO: academiageorgeogararu.ro
FOTO: academiageorgeogararu.ro

Articol de GSP - Publicat duminica, 05 martie 2017 13:24

George Ogăraru continuă să-i sprijine pe tinerii tehnicieni români, venind în ajutorul acestora cu un curs de perfecționare.

Pentru a cincea oară, fostul fundaș dreapta al Stelei, actual antrenor la echipa secundă a lui Ajax, organizează un curs de perfecționare la clubul din Amsterdam.

Între 21 și 23 aprilie, 30 de antrenori români se vor pregăti la Academia De Toekomst și vor putea afla secretele faimoasei școli de fotbal a "lăncierilor".

Doritorii se pot înscrie până pe 10 aprilie accesând acest link.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
portardelegenda
portardelegenda  •  05 Martie 2017, 14:21

30 vad, putini ( poate nici unul ) pricep . Cand esti varza si sa copiezi de la colegul e greu

Vezi toate comentariile (1)
Comentează