INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TRANSFER

George Puşcaş trece printr-o perioadă excelentă a carierei » După Werder Bremen, încă un club de top din Germania îl doreşte

Articol de GSP - Publicat marti, 03 martie 2015 00:00 / Actualizat marti, 03 martie 2015 20:58

George Puşcaş nu a împlinit 19 ani, însă evoluţiile de la Inter Milano sînt excelente, iar multe cluburi importante din Europa au pus ochii pe el. 

După Werder Bremen, încă o echipă importantă din Bundesliga îl doreşte pe român. Puştiul, care este unul dintre preferaţii lui Roberto Mancini, este pe lista lui Bayer Leverkusen.

Formaţia de pe locul 4 din Bundesliga este calificată în optimile de finală ale UEFA Champions League. Rudi Voller este cel care l-a recomandat pe Puşcaş la Leverkusen.

Acesta este directorul sportiv al clubului şi cunoaşte foarte bine fotbalul din Italia, unde a antrenat-o pe AS Roma.

Cotat la 3 milioane de euro, jucătorul ar putea pleca dacă Inter va încasa suma corectă, aşa cum patronul Thohir ar dori. Clubul italian ar putea pune o clauză de răscumpărare.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
dora
dora  •  04 Martie 2015, 09:15

Mai da de unde scoateti perlele astea...preferatul lui Mancini, evolutii excelente...de unde atitea evolutii, ca abia prinde lotul de 18, eventual citeva minute pe teren...nu a marcat in Seria A ...si de unde si pina unde ati scos suma asta de 3 milioane euro...cind transfermarkt il evalueaza la 880.000 euro. Numai timpenii scrieti.

putregaiu
putregaiu  •  04 Martie 2015, 08:44

" însă evoluţiile de la Inter Milano sînt excelente" Cate evolutii putea sa aiba in alea cateva minute ale singurului meci in care a jucat pt Inter???

rozu
rozu  •  03 Martie 2015, 23:54

astea sunt floricele de porumb... tot in tarlaua de porumbi a lui niculae ajunge si asta!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează
Close