INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TEREK GROZNÎI

Din marea speranţă a fotbalului românesc a ajuns să crească găini de rasă » Ce a păţit Gicu Grozav în Cecenia

Articol de GSP - Publicat sambata, 22 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 22 noiembrie 2014 10:25

Gicu Grozav, unul dintre tinerii de perspectivă ai fotbalului românesc, a ajuns într-o situaţie alarmantă. Fotbalistul de 24 de ani s-a transferat în august 2013 de la Petrolul la Terek Groznîi, moment în care au început şi problemele pentru acesta.

De atunci a apucat să bifeze doar 158 de minute în tricoul cecenilor, ultimul joc fiind în urmă cu opt luni. Iar ca situaţia să fie cu adevărat nefericită pentru internaţionalul român, Terek cere FIFA ca Grozav să fie suspendat şi să-şi recupereze banii investiţi în el.

"Gicu nu s-a acomodat în Cecenia. El este o fire copilăroasă şi nu se simţea deloc confortabil când vedea oameni cu automate pe străzi", a declarat un impresar din zonă pentru sportnews.ro. Site-ul mai scrie că "tricolorul" a fugit acasă, la Alba Iulia, unde momentan se ocupă cu creşterea găinilor de rasă şi a porumbeilor. 

Lucian Marinescu, agentul lui Grozav, a confirmat pentru Libertatea că fotbalistul se află la Alba Iulia: "Există un litigiu care se judecă la FIFA între jucător şi club, dar mai multe detalii nu pot da. Oricum, din ianuarie Gicu poate semna cu orice club, în baza certificatului provizoriu de muncă pe care i-l va elibera FIFA. Nimeni nu s-a gîndit că va ieşi aşa".

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (69)
zecs93
zecs93  •  23 Noiembrie 2014, 23:24

macar gainile sa fie ''GROZAV(E)'' si sa produca oua :))))))

madskills
madskills  •  23 Noiembrie 2014, 09:31

"bietul" Gicu..probabil credea ca in Cecenia e un fel de paradis. Mai lasati-ne cu rebuturile astea care isi spun fotbalisti. VOI, presa, i-ati facut pe astia vedete. Ei sunt niste jucatori de fotbal si atat, nu fotbalisti. Am ajuns sa-l plangem pe fraierul asta de mila??? Cine l-a pus sa se duca in Cecenia la 24 de ani? O nu, maleficii impresari !!! Hai sa fim seriosi, omul stia cat e de praf si s-a dus sa faca ceva cascaval. Daca era vreo scula de fotbalist pleca in vest, la orice echipa, cat de mica. Auzi la voi...marea speranta a fotbalului romanesc...Omul are 37 de goluri in TOATA cariera si il numiti vedeta...pai inseamna ca Bogdan Stancu e zeu pe langa el. :)))

talpaiadului
talpaiadului  •  23 Noiembrie 2014, 07:03
Postat de xhthu pe 22 Noiembrie 2014, 19:02

il vrei la steaua? :)))))

Da!

Vezi toate comentariile (69)
Comentează