INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  CIPRU

Gol pentru Ioniță I în meciul cu APOEL Nicosia! Echipa sa și a lui Andrei Radu a fost demolată în a doua repriză

Articol de GSP - Publicat miercuri, 03 ianuarie 2018 21:18

Aris Limassol, cu Alex Ioniță I și Andrei Radu titulari, a pierdut categoric partida disputată pe terenul celor de la APOEL Nicosia, scor 2-5.

După doar 3 minute gazdele au deschis scorul grație unui penalty. Morais a fost cel care a marcat. Ngolok a egalat 21 de minute mai târziu, însă peste alte 5 minute De Camargo a făcut 2-1.

La pauză avea să fie 2-2, după ce Ioniță a reușit să înscrie pentru Aris. Este al doilea său gol din acest sezon. După pauză gazdele au mai marcat de 3 ori și au stabilit scorul final, 5-2.

APOEL a urcat pe locul 3, cu 36 de puncte, cu 4 sub AEK Larnaca și unul sub Anorthosis, ambele cu două meciuri mai mult. Aris e abia pe 13, cu doar 10 puncte, traversând un sezon catastrofal, în care a câștigat un singur meci.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează