INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  GRECIA

Grecul Kapetanos, informații de la sursă despre Răzvan Lucescu și PAOK: "Titlul nu se mai joacă pe teren"

Articol de GSP - Publicat duminica, 18 martie 2018 13:38

Pantelis Kapetanos, 34 de ani, a comentat situația în care se află PAOK și a vorbit despre șansele lui Răzvan Lucescu de a câștiga titlul în Grecia.

Federația din  Grecia, alături de primul ministru Ales Tsipras, au luat decizia de a întrerupe campionatul pe o perioadă nedeterminată, după incidentele violente de la partida dintre PAOK și AEK (vezi detalii AICI).

"Ați văzut și voi, s-a oprit campionatul, nu știe nimeni când începe. E o situație incredibilă. Nu se mai joacă fotbalul pe teren, doar în tribunal. PAOK – AEK nu s-a terminat. A fost un gol clar al lui PAOK, gol corect, fără discuție. Arbitrul l-a dat, apoi l-a anulat și meciul nu s-a mai terminat. Nu știu de ce au schimbat decizia. Nimeni nu știe ce a scris în raportul de joc, e o nebunie. Problema, când a intrat președintele cu pistolul în teren, a fost că a văzut toată lumea.

PAOK a fost cea mai bună echipă până acum, pentru mine. La tribunal se va decide totul. Titlul nu se mai joacă pe teren, asta e problema", a declarat Kapetanos.

4
meciuri are Kapetanos în tricoul naționalei Greciei

Citește și: Pantelis Kapetanos anunță revenirea în Liga 1 » Care e singura formație din România la care nu ar juca

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (1)
danielp0tc0varu
danielp0tc0varu  •  18 Martie 2018, 18:05

Campionatul din teren a fost castigat de PAOK si Razvan Lucescu , asta este foarte important , ce se v-a intampla pe la comisii nu mai are importanta , probabil au si ei fcsebeaua lor , pt. care un meci castigat la masa verde , este o onoare.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează