INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  RUSIA

Grozav e foarte aproape de a pleca de la Terek: "Sunt discuții"

FOTO: Alex Nicodim
FOTO: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat marti, 24 ianuarie 2017 14:04

Intrat în ultimele șase luni de contract la Terek Groznîi, Gicu Grozav va părăsi gruparea rusă pentru care evoluează din 2013, informație confirmată chiar de agentul acestuia, Lucian Marinescu.

"Mai sunt câteva discuții pentru alți jucători de-ai mei, printre care și Gicu Grozav. El este în ultimele șase luni de contract, îi termină contractul cu Terek în vară.

Sunt echipe interesate, vom vedea ce se va întâmpla", a spus Lucian Marinescu, la TV Digi Sport.

Grozav intenționează să plece, dorindu-și să găsească o echipă la care să joace constant pentru a reintra în circuitul echipei naționale.

De altfel, Christoph Daum a urmărit antrenamentul de astăzi al lui Terek tocmai pentru a-l urmări pe internaționalul de 26 ani.

6 goluri
în 41 meciuri a reușit Grozav pentru Terek de la momentul venirii sale la gruparea rusă, în 2013. 

3 goluri
și 17 selecții a strâns Gicu Grozav la echipa națională, pentru care a debutat în 2012, în timpul mandatului lui Victor Pițurcă.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează