INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ESPANYOL - DEPORTIVO, AZI, 19:15, DIGI 2, DOLCE 2, GSP.RO

Gură de oxigen pentru Gâlcă » Miliardarul chinez al lui Espanyol a luat toată presiunea de pe român după ultima decizie

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat sambata, 20 februarie 2016 10:49

Costel Gâlcă a primit o veste extraordinară înaintea meciului de azi cu Deportivo, de la ora 19:15, în direct la Digisport 2, Dolcesport 2 și în format liveTEXT pe GSP.ro.

Miliardarul chinez care a preluat clubul Espanyol a emis un comunicat de presă care a luat toată presiunea de pe umerii lui Gâlcă.

Rastar Group, compania condusă de asiatic, și-a confirmat "angajamentul pentru proiectul sportiv, social și economic de la Espanyol, acesta nedepinzând de rezultate sau alte condiții. Vrem să construim împreună un proiect de sport pe termen lung și suntem alături de echipă", anunță jurnalșitii de la Sport.es.

Partida cu Deportivo e foarte importantă în ceea ce privește evitarea retrogradării. Espanyol ocupă locul 17, cu 22 de puncte, la o lungime de primul loc retrogradabil.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
920930717928342
Daniel Duhalm  •  20 Februarie 2016, 22:39

pai se intelege...pe miliardarul ala nu-l intereseaza prea mult rezultatele recente ceea ce vrea e viitorul.....vrea sa ruleze pe langa proiectele sportive ...PROIECTE SOCIALE...SI ECONOMICE ....ce e greu de inteles??? cat produce socialul si economicul ...aia vor fi banii clubului...el nu va mai baga mana in buzunar....

magura
magura  •  20 Februarie 2016, 18:00

Proiectul poate continua cu Galca sau fara. De unde a-ti scos-o ca l-a linistit pe Galca aceasta veste si nu mai are nicio apasare? Cand pierzi pe banda rulanta, ai toate apasarile din lume, de frica sa nu ramai fara post.

141501726236024
Maimuta Albaneza  •  20 Februarie 2016, 15:19

aia nu stiu cine e asta , cum o sa ii bage in segunda hahaha!!!! iar fac fcsb-istii romania de rusine!!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează