INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  BELGIA

Hagi a luat foc: "Îl comparăm pe Stanciu cu Ronaldo și Messi, apoi îi dăm la gioale și îl ciuruim. Nu se poate!"

Articol de - Publicat vineri, 17 martie 2017 18:53

Gheorghe Hagi, antrenorul Viitorului, i-a luat apărarea lui Nicolae Stanciu, criticat în ultima vreme în Belgia pentru prestațiile de la Anderlecht.

"Regele" e de părere că Stanciu ar trebui susținut mai mult și crede că, de fapt, evoluțiile acestuia de la Anderlecht au fost unele consistente.

"Jucătorii merg afară și nu mai sunt respectați, cota românilor scade. Nu putem vorbi de Stanciu așa cum vorbim. A marcat goluri, a jucat bine. Îl comparăm cu Ronaldo, am vrea să fie Messi sau Neymar.

Noi îl mai și criticăm. Ce să zicem de rău de el? Belgianul ce să zică, să-i vrea binele românului? Dar noi, noi ce facem? Îi dăm și noi în cap?

În loc să-i luăm partea lui Stanciu, noi le-o luăm belgienilor. Noi îl ciuruim! Îi dăm la gioale, cum se spune în fotbal. Nu trebuie să facem așa", a fost replica acidă a lui Hagi din conferința de presă organizată azi.

"Nu se poate! Stanciu trebuie să se adapteze la fotbalul de afară. N-a făcut doar bine, a fost extraordinar până acum! A jucat, a dat goluri, pase de gol, ce să-i zici? S-a adaptat la o echipa campioană, nu la orice echipă"
Gheorghe Hagi

3 episoade apărute în presa belgiană în care Stanciu a fost criticat

  1. Media din Belgia a relatat un episod petrecut după meciul cu Apoel, 1-0, când Stanciu, înlocuit în minutul 80, a ocolit zona mixtă la final și i-a evitat pe jurnaliști cât a putut, gest care i-a nemulțumit pe aceștia și care i-a adus mai multe critici.

  2. Aad de Mos, fost antrenor al lui Anderlecht, pentru voetbalnieuws.be: "S-a făcut bine analiza lui Stanciu? De ce a fost atât de bun la Steaua? Poate fi la fel de bun și în Belgia? La Steaua, toți jucau pentru el. Dacă juca bine de două ori, în derby-urile cu Dinamo, era suficient. Aici, lumea are pretenții și în partidele cu Waasland-Beveren. Aici are sarcini trasate, la Steaua putea sta oriunde pe teren. Trebuie să știm ce cumpărăm".

  3. Fostul internațional belgian Marc Degryse pentru sportmagazine.levif.be: "Atât Nicolae Stanciu cât și Sofiane Hanni pot străluci în rolul de decar, după ce și-au arătat limitele în flancul stâng, acolo unde au făcut greșeala de a nu da randamentul scontat. Cei doi luptă acum un loc în primul «11». Astfel, antrenorul a realizat că în partea stângă trebuie să folosească jucători de flanc, precum Bruno, Acheampong sau Chipciu".

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (13)
alexbarosanu
alexbarosanu  •  17 Martie 2017, 21:06

comparatii cu aia doi?????? doar la sex

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  17 Martie 2017, 20:32

sunteti doi prosti si cu Stanciu ...trei ...ce stiti voi despre fotbal ...*** ...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

10202925648180625
Eugen Qy  •  17 Martie 2017, 20:33
Postat de ovidiu_3003 pe 17 Martie 2017, 19:39

Stanciu e un jucator mediocru la fel cum a fost si Hagi la vremea lui ...s a vazut cand a ratat penalty intr un moment critic ...

Oltenache, submediocru esti TU ! Daca s-ar zice dupa tine, inseamna ca, Pele, care are ratate 7 penalty-uri, e mediocru ! Hai las-o incolo de greata !!!

Vezi toate comentariile (13)
Comentează