INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ITALIA

Ianis Hagi a fost rezervă cu Fiorentina - AC Milan 0-0, dar e sigur: "O să vină și vremea mea"

Articol de Cristian Adrian SecuJURNALISPORT - Publicat luni, 26 septembrie 2016 12:07

Fiorentina a terminat la egalitate meciul de pe teren propriu împotriva celor de la AC Milan, 0-0. Ianis Hagi, 17 ani, a fost rezervă neutilizată pentru gazde, în timp ce Ciprian Tătărușanu, fostul portar al Stelei, a fost integralist.

Mijlocașul român a declarat pentru Repubblica că resimte presiunea de a fi copilul lui Gheorghe Hagi, însă e sigur că se va impune în curând în echipa lui Paulo Sousa.

4 goluri
și 2 pase decisive are Ianis Hagi în cele 39 de meciuri jucate pentru Viitorul

"Este o onoare să îmbraci un asemenea tricou cu un nume așa important pe spate. Sunt mândru de acest lucru. Este cert că se simte presiunea, însă sunt obișnuit să fiu în centrul atenției", a spus puștiul.

Ianis este entuziasmat de faptul că se află sub comanda lui Sousa, despre a declarat: "Este un antrenor foarte bun, am învățat foarte multe de la dânsul. Când o să mi se acorde șansa de a juca, voi fi pregătit".

Românul a vorbit și despre meciul echipa de tineret a Fiorentinei, acolo unde a reușit să marcheze un gol la ultimul meci, dar și despre progresul: "Este important pentru mine să evoluez pentru Primavera, așa am șansa de a strânge meciuri în picioare. Este o plăcere să-mi ajut echipa. Am început să învăț limba italină, dar vorbesc foarte puțin", a încheiat Hagi.

Ianis Hagi a fost transferat de Fiorentina în această vară de la Viitorul Constanța, echipa tatălui său, Gheorghe Hagi, pentru suma de 2.000.000 Euro.

  • După șase etape în Serie A, Fiorentina ocupă locul 12, cu 8 puncte acumulate. Echipa viola are și o restanță de disputat, după ce partida cu Genoa a fost întreruptă din cauza ploii.
  • Următorul joc al Fiorentinei este joi, în Europa League, împotriva azerilor de la Qarabag.

sursa: fiorentinanews.com

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (3)
dan
dan  •  26 Septembrie 2016, 13:50
Postat de Costel Preoteasa pe 26 Septembrie 2016, 13:41

Esti prea mic pentru un campionat asa de tare ! Daca nu erai baiatu lui taticu nu jucai nici la viitoru ! La noi se convoaca prin talefon una din cauze de suntem praf ! la macaronari nu o sa mearga cu telefonu !

La Fiorentina a ajuns pentru ca e baiatu' lui tac'su?

1819121944979915
Costel Preoteasa  •  26 Septembrie 2016, 13:41

Esti prea mic pentru un campionat asa de tare ! Daca nu erai baiatu lui taticu nu jucai nici la viitoru ! La noi se convoaca prin talefon una din cauze de suntem praf ! la macaronari nu o sa mearga cu telefonu !

glont
glont  •  26 Septembrie 2016, 13:33

A fost rezerva, dar acolo, pe banca a avut un joc (de picioare) foarte bun, iar taticul lui nu intelege de ce pentru asta nu e chemat la nationala.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează