INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SERIE A

Ianis Hagi, despre situația de la Fiorentina: "Vreau să le arăt de ce sunt în stare" » Ce șansă îi dă Viitorului la titlu

Articol de GSP - Publicat luni, 20 martie 2017 20:44

Ianis Hagi (18 ani) a vorbit despre situația sa de la Fiorentina, despre programul de pregătire pe care îl urmează și dezvăluie că abia așteaptă să pășească în primul "11" al echipei viola.

"Deocamdată trec printr-o perioadă în care fac multe antrenamente individuale, am un program pe care mi l-a făcut mister și pentru mine totul merge foarte bine, sunt foarte apreciat acolo.

Eu muncesc mult și îmi aștept șansa. Când voi avea ocazia, sper să joc cât mai bine și să le arăt de ce sunt în stare", a declarat puștiul de 18 ani. 

Ianis Hagi a vorbit și despre șansele fostei sale echipe, Viitorul, în lupta pentru titu. 

"Sper să câștige campionatul pentru că merită, cu toții muncesc foarte mult și chiar își doresc să aibă performanțe și la echipa mare, nu doar la juniori", a mai spus fiul lui Gheorghe Hagi, conform TV Digi Sport.

1 mecia bifat Ianis Hagi la prima echipă a Fiorentinei

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (6)
869192929839265
Dragos Bargaoanu  •  21 Martie 2017, 08:43

Oare de ce Regele Hagi nu se mai rățoieşte la cei de la Fiorentina, cum făcea la antrenorii de la echipa națională de juniori??????Ăsta, pt bani face orice!Jenant, moment...

brandremist
brandremist  •  21 Martie 2017, 08:44

Mă surprind interviurile lui Ianis. Pare un băiat realist ceea ce e complet atipic pt un fotbalist român, mai ales unul atât de tânăr.

titiduru22
titiduru22  •  21 Martie 2017, 03:58
Postat de alexbarosanu pe 20 Martie 2017, 22:01

un pacalici

De vina e cine l-a trimis acolo , el e nevinovat.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează