INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  EUROPA LEAGUE

Presa din Belgia l-a elogiat pe Ianis Hagi! „A demonstrat că are mai mult talent decât toți coechipierii săi”

Articol de GSP - Publicat sambata, 14 martie 2020 15:39

Rangers, echipa la care evoluează Ianis Hagi (21 ani), a pierdut manșa tur a optimilor Europa League împotriva celor de la Bayer Leverkusen, scor 1-3. Fiul „Regelui” a început meciul ca rezervă, fiind introdus pe teren abia în minutul 68, însă în minutele pe care le-a petrecut pe teren a reușit să impresioneze jurnaliștii belgieni.

Cei de la walfoot.be se întreabă de ce Genk a renunțat atât de ușor la internaționalul român, după ce acesta „a demonstrat că are mai mult talent decât toți coechipierii săi”, în doar 25 de minute petrecute pe teren.

„Rangers a fost condusă la pauză doar cu 0-1, în ciuda faptului că a avut posesie 28%. Aranguiz a dublat avantajul în minutul 67. Steven Gerrard n-a mai suportat şi l-a băgat pe fiul geniului Gică Hagi, Ianis. În mai puţin de 25 de minute, tânărul fotbalist român, care încă mai aparţine de Genk, a atins balonul de 17 ori, oferind o pasă magică în adâncime şi a avut două şuturi spre poartă.

Timp puțin, dar suficient, pentru a cere câteva explicații posibile pentru mica încredere pe care i-au acordat-o antrenorii Hannes Wolf și Felice Mazzu la Racing Genk.Hagi şi-a dorit foarte mult să facă diferenţa singur; a devenit furios când nu a putut repune mingea rapid în joc, a vrut să facă totul. Cert este că a demonstrat că are mai mult talent decât toți coechipierii într-o jumătate de oră de joc. WhoScored i-a oferit al doilea cel mai bun scor al echipei sale (6.5), în spatele fundașului James Tavernier, care a oferit pasa de gol pentru Rangers, din corner (7.2)”, au scris jurnaliștii belgieni.

Fază controversată cu Ianis Hagi pe teren

În minutul 78 al meciului Rangers - Bayer Leverkusen, fiul „Regelui” s-a văzut pus într-o postură delicată, după ce colegul Borna Barisic nu i-a permis românului să execute o lovitură liberă de la marginea careului. 

 Deși Ianis își anunțase intenția de a bate respectiva fază fixă, Barisic i-a luat mingea eroului din „dubla” cu Braga, spre dezamăgirea lui Hagi jr, care a gesticulat deznădăjduit din mâini.

Vezi și:

GALERIE FOTO Ce superfrumusețe a venit lângă Vlad Dragomir pentru a-i alina izolarea

Fază controversată cu Ianis Hagi pe teren la Rangers: „Poate colegii îl invidiază și de asta s-a întâmplat”

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (6)
persanu
persanu  •  15 Martie 2020, 09:29
Postat de deusdat pe 14 Martie 2020, 18:53

Gerrard nu prea are autoritate la Rangers. Jucătorii fac ce vor ei?

Avea autoritate intr-un vestiar prin Anglia cu super jucatori internationali si nu ar avea autoritate in fata unor neicanimeni ??? Tragi cam repede concluzii ... mai ales dupa stirile unor astfel de jurnalisti ...

deusdat
deusdat  •  14 Martie 2020, 18:53

Gerrard nu prea are autoritate la Rangers. Jucătorii fac ce vor ei?

mihai_bn
mihai_bn  •  14 Martie 2020, 17:32

La ce "***" de jucători joacă titulari la Rangers, Hagi jr. chiar n-ar trebui să lipsească niciodată din primul 11. N-o fi strălucit juniorul, dar când mă uit la Morelos parcă văd un ***, care după programul de la restaurant intră la o miuță cu colegii. Omul e în cel mai bun caz semiprofesionist. La 24 de ani e aproape să "bată" suta de kile, n-are plasament, n-are nici viteză/viteză de reacție, dar joacă titular.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează