INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  FIORENTINA

Ianis Hagi impresionează în Italia! Antrenorul Fiorentinei l-a lăudat și i-a dat o veste extraordinară: "Sper să se întâmple cât mai curând"

Articol de GSP - Publicat sambata, 01 octombrie 2016 16:24

Ianis Hagi, transferat în această vară de Fiorentina, impresionează în Italia și în curând ar putea debuta în Serie A.

UPDATE 18:30

Ianis a marcat încă un gol pentru tineretul Fiorentinei în înfrângerea de pe terenul lui Hellas Verona, scor 1-2. Reușita românului a venit din penalty.

Antrenorul Fiorentinei, Paulo Sousa, a vorbit despre mijlocașul român, pe care l-a lăudat, și a spus că în curând îl va folosi la prima echipă.

"Ianis este viitorul înlocuitor al lui Ilicici. Are calități extraordinare. Ianis mi se pare mai potrivit pentru poziția de mijlocaș ofensiv. Sper să îl pot folosi cât mai curând pentru a avea concurență pe posturi.

Ianis cunoaște foarte bine jocul și este unul dintre cei mai buni la acest capitol", a spus Sousa, potrivit fiorentinanews.com.

Până acum, Ianis a jucat doar la echipa de tineret a italienilor, marcând de două ori. Acesta a mai fost convocat în lotul primei echipe, dar nu a jucat în meciurile oficiale.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (20)
amicu
amicu  •  02 Octombrie 2016, 11:14

Gsp-ul e pus bine sa promoveze odrasla lui Hagi. Totusi, avem tineri pe la echipele de tineret ale marilor cluburi, nu ii vedem asa des pe gsp, cum il vedem pe acest pustan. De romanul din lotul Interului nu am auzit nimic. Si apropo, ala a debutat la echipa mare ;)

balauru48
balauru48  •  01 Octombrie 2016, 21:54
Postat de dl.axinte pe 01 Octombrie 2016, 18:41

...copilul nu are nici 18 ani imb(EC)ilule... e normal sa joace la primavera... tu la 18 ani o "strigai" pe *** aruncand cu pietre dupa ea....

Astai axinte, cel mai prost de pe internet :))

teodor.muresan
teodor.muresan  •  01 Octombrie 2016, 19:41
Postat de ovidiu_3003 pe 01 Octombrie 2016, 18:55

...acest copil netalentat nu impresioneaza pe nimeni ...nici macar pe scribii gsp *** ...acesta presa ticalosita una scrie si alta crede ...ne am saturat de fotbalisti pe pile ...

Am citit articolul de pe fiorentinanews. Antrenorul il lauda/

Vezi toate comentariile (20)
Comentează