INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  FIORENTINA

Ianis Hagi, lăudat de antrenorul Fiorentinei: "Lucrurile merg bine, e important să tragă tare"

Articol de GSP - Publicat joi, 21 iulie 2016 10:45

Tehnicianul Fiorentinei, Paulo Sousa, susține că Ianis Hagi este pe drumul cel bun și că este important ca jucătorul să muncească mult la antrenamente pentru a se impune.

"Lucrurile merg bine pentru Hagi. A simţit pe final puţină oboseală, dar e normal pentru că suntem încă într-o perioadă de acumulări. E important să tragă tare şi la antrenamente, pentru că acest lucru ne va ajuta mai departe, în cursul sezonului", a declarat Sousa în cadrul unei conferințe de presă.

Puștiul de 17 ani a jucat în disputa cu Trapani, câștigată ieri de Fiorentina, scor 2-1. Formația viola a fost condusă după reușita lui Barilla din minutul 39.

În precedentele două meciuri, Ianis a oferit câte două pase de gol, iar ieri a obținut penalty-ul din care Rossi a înscris în minutul 41 pentru 1-1. 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
andrei.33
andrei.33  •  21 Iulie 2016, 15:07

Sa traga tare la sala ca are 45 de kile.

apetulburi
apetulburi  •  21 Iulie 2016, 14:46

mult succes copile, au dreptate italienii, doar prin munca poti ajunge departe .....

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  21 Iulie 2016, 14:29

...e clar ...asta i o prostie cu sa muncesti mult ...l a vazut ca nu i bun de nimic ...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează