INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SERIE A

Ianis Hagi s-a întors în România: "E diferență mare între fotbalul românesc și cel din Italia. Sper ca tata să nu repete greșelile de anul trecut"

Articol de GSP - Publicat vineri, 23 decembrie 2016 18:18

Ianis Hagi s-a întors astăzi în țară pentru a-și petrece vacanța alături de familie. Tânărul jucător al Fiorentinei a vorbit despre performanța deosebită a fostei sale echipe, Viitorul, care a ajuns pe primul loc, dar și despre perioada petrecută până acum la Florența.

"Sunt fericit, e normal să petrec alături de familie, este Crăciunul, este un moment foarte frumos, pentru că acestea sunt momentele pe care le petreci alături de cei dragi și trebuie să te bucuri.

Mă voi delecta cu sarmale, cu cârnați, mai multe. Normal că mi-a fost dor de casă, mi-a fost dor în special de mama", a spus Ianis conform TV Digi Sport.

Despre reușita Viitorului, care a ajuns pe primul loc, Ianis a declarat:

"Ca și joc, Viitorul evoluează foarte bine, un fotbal plăcut ochiului, depinde doar dacă vor evita greșelile din sezonul trecut. Este super ce au reușit. O performanță unică până acum, clasarea pe primul loc. Sper, mai ales pentru tata, să termine bine campionatul, nu ca anul trecut când nu a mers prea bine în play-off".

Ianis Hagi a vorbit și despre cum s-a acomodat la noua sa echipă, Fiorentina:

"Mă înțeleg foarte bine cu Tătărușanu, este un portar excepțional și un coleg bun. Toți cei din vestiar sunt foarte buni cu tine, încă de la început, te primesc, te ajută, nu e problemă cu adaptarea. Un an perfect, sperăm ca în 2017 să ne meargă și mai bine.

E diferență mare între fotbalul românesc și cel din Italia, dar consider că am reușit să mă integrez destul de bine și voi începe să joc. Prima diferență majoră este când am ajuns în cantonament și am încercat să mă adaptez cât mai repede. Important e să joc cât mai repede".

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
para.para
para.para  •  24 Decembrie 2016, 09:43

A fost nevoie de multi ani, ca sa aflam ceea ce stiam deja, ca e diferenta mare intre fotbalul din Italia si cel de Dambovita.

207398786321437
Teodoru Carapetru  •  23 Decembrie 2016, 18:51

Hai Ianis, e timpul sa faci saltul calitativ!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează