INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  FIORENTINA

Ianis Hagi se așteaptă la mai multe evoluții în tricoul Fiorentinei: "Nu regret că am plecat de la Viitorul, mi-am arătat calitățile"

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat marti, 30 mai 2017 18:20

Ianis Hagi susține că decizia de a se transfera de la Viitorul la Fiorentina a fost una de bun augur, deși a jucat doar 48 de minute în Serie A.

Hagi a evoluat timp de 34 de minute în ultimul meci jucat de Fiorentina în acest sezon, pe teren propriu cu Pescara, încheiat la egalitate, scor 2-2.

"A fost un sezon destul de greu, ținând cont că am făcut multe antrenamente suplimentare, nu am jucat foarte mult, dar e un sezon câștigat pentru mine. Cred că mi-am arătat calitățile în ultimul meci jucat.

Nu îmi pare rău că am plecat de la Viitorul, pentru că am plecat într-un campionat mult mai puternic. Am început să mă antrenez cu jucători foarte buni, care joacă la un nivel foarte înalt. Sper să joc și eu de acum încolo meci de meci", a spus Ianis Hagi, citat de TV Dolce Sport.

Mijlocașul central de 18 ani s-a transferat vara trecută la Fiorentina, iar în sezonul ce tocmai s-a încheiat a marcat de 5 ori în 13 meciuri jucate pentru Fiorentina Primavera.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
r10robert
r10robert  •  01 Iunie 2017, 01:06

Doi omuleti rai. Micuti dar rai. Stiti fotbal cum stiu eu sa fac clatite :)) Are doar 18 ani. E in formare ca jucator si ca personalitate.

capca1
capca1  •  31 Mai 2017, 09:04

”Cred că mi-am arătat calitățile în ultimul meci jucat.” Exact, presa italiană trebuie că e extaziată de ceea ce a arătat Ianis în cele 34 de minute jucate : a adus imediat mingea ieșită în afara terenului și i-a dat-o celui care a bătut un aut. Sousa i-a promis, după meci, că dacă are aceleași acumulări, la anul, tot în ultima etapă, va juca poate chiar 35 de minute și-l va lăsa pe el să bată autul !!!

thomassystem
thomassystem  •  30 Mai 2017, 19:23

Ianis vericule, ai calități de fotbalist cum are tata Rudolf cel cu nasul roșu de antrenor. Ești slab spre mediocru, nu e vina ta, pur și simplu ești lipsit de talent pentru marea performanță. Sigur, la Viitură vei juca până la 40 de ani precum Totti. În rest, în Europa civilizată nu vei rupe gura târgului. Uită de Fiorentina sau de alte echipe de primă mână. Exemple de echipe care ți-ar da o chiflă și un iaurt să papi ar fi: Zimbru Chișinău, Pirin Blagoevgrad, KR Reykjavik, Liberec sau FC ***. La ultima echipă ai da randament maxim, ți-ar veni mănușă.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează