INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ITALIA

Ianis titular cu Pescara în ultima etapă din Serie A!

Articol de - Publicat miercuri, 24 mai 2017 12:14

Antrenorul Paulo Sousa ar vrea să-i scoată pe puștii Fiorentinei în lumina reflectoarelor în ultima etapă.

Lunga așteptare a lui Ianis Hagi ar putea lua sfârșit duminică.

Corriere dello Sport a aflat că antrenorul Fiorentinei, Paulo Sousa, are de gând să titularizeze mai mulți jucători de la Primavera în ultima etapă de campionat, contra Pescarei. Iar Ianis Hagi se numără printre ei!

Hagi junior a debutat deja în Serie A. Pe 23 octombrie, anul trecut, el a fost introdus în minutul 76 al partidei câștigate de Fiorentina cu 5-3 la Cagliari. Numai că de atunci, mijlocașul în vârstă de 18 ani a făcut naveta între banca de rezerve a primei echipe și formația Under 19 a clubului.

Gică Hagi e mulțumit însă de parcursul fiului său: "Prin transferul la Fiorentina, Ianis a făcut un pas important în carieră. A avut posibilitatea să crească și să-și demonstreze talentul". 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
titiduru22
titiduru22  •  24 Mai 2017, 22:45

Titularii sunt pe plaja deja , acum joaca rebuturile .

kingdon
kingdon  •  24 Mai 2017, 12:47

prin transferul asta a facut un pas inainte pe bancuta sa faca *** acum il baga de mila si il trimit inapoi la taticu.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează