INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TRANSFER

Impresiile lui Răzvan Marin de la Standard Liege » Ce spune despre un viitor transfer: "Doar în anumite condiții vreau să plec"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 12 aprilie 2017 09:13

Răzvan Marin a vorbit despre acomodarea în Belgia, acolo unde evoluează pentru Standard Liege. Fotbalistul a reușit să marcheze primul său gol în remiza cu St. Truiden, 2-2. 

”Mai am multe de învățat și mai trebuie să muncesc mult ca să ajung și mai sus, nu vreau să mă opresc aici. Cred că cei de aici m-au cumpărat pentru a mă putea vinde mai departe, vreau să joc aici cât mai bine, să-mi ajut echipa, și după să plec. Nu zic că vreau să plec la vară, dar după câteva sezoane aici o să vreau să fac acest pas.

M-am acomodat. Eu zic că am făcut cea mai bună alegere, toată lume m-a primit cum trebuie. Nu traversăm cea mai bună perioadă cu echipa dar cred că de la anul va fi mult mai bine. E foarte ciudat sistemul de joc de aici. Obiectivul nostru acum este Europa League, dar trebuie să câștigăm grupa noastră. Eu aveam la Academie tot ce îmi trebuia, dar aici am găsit și mai multe lucruri. Sunt multe diferențe.

Antrenamentele sunt la fel cum le făceam la domnul Hagi. Doar intensitatea pare mai mare. Eu mă descurc cu engleza, dar ei vorbesc franceză, o să-mi iau un profesor. Clubul se implică să mă ajute. Încă din Academie învățăm cu ce se mănâncă fotbalul de afară, domnul Hagi ne învață tot ce se întâmplă în fotbalul mare. Am un salariu mult mai mare decât la Viitorul dar pentru mine era cel mai important să joc”, a declarat Răzvan Marin la TV Digi.

2.000.000 €este cota pe transfermarkt a lui Marin, care în 11 goluri a înscris un gol și a oferit o pasă decisivă 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează