INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  NAPOLI

În sfârșit, Chiricheș primește și o veste bună » Fundașul lui Napoli a aflat când va reveni pe teren

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat vineri, 30 septembrie 2016 18:21

Vlad Chiricheș a aflat astăzi că va reintra în programul normal al lui Napoli începând de luni, anunță site-ul iamnaples.it.

Anunțul a fost făcut de medicul lui Napoli, Alfonso De Nicola, cel care spune că apărătorul de 26 de ani ar putea juca în etapa a opta din Serie A, cu AS Roma.

"Vlad Chiricheş va intra de luni în program normal de pregătire. El va fi apt pentru partida cu AS Roma, din 15 octombrie, din etapa a opta din Serie A", a spus De Nicola.

Vlad Chiricheș s-a accidentat la genunchi la începutul lunii septembrie, iar RMN-ul făcut a arătat că fotbalistul a suferit o condopatie, o afecțiune a cartilagiului genunchiului stâng.

Această veste vine după un șir de dezamăgiri trăite în ultima vreme de fundașul român. După accidentarea de la genunchi, adversarul lui Chiricheș pe post și-a prelungit contractul cu Napoli și jucătorului nostru îi va fi tot mai greu să se impună în formația italiană.

ACCIDENTARE VECHE

E vorba de o problemă mai veche, care s-a agravat în timp. Cartilagiul dintre femur și tibie a început să se roadă, să se deterioreze. Vlad resimțea dureri mai ales în momentul în care atingea gazonul după un duel aerian, iar presiunea pe genunchi, la aterizare, era mai mare. Din cauza afectării cartilagiului, i s-a și umflat genunchiul stâng.

Cum RMN-ul nu a dat informații extrem de precise despre starea cartilagiului, Chiricheș a fost nevoit să facă o artroscopie. În fapt, o mică intervenție chirurgicală, în care i s-a introdus în genunchi o cameră video pentru a se observa starea exactă a cartilagiului.

În mai 2013, Chiricheș a avut prima problemă serioasă la genunchiul stâng, după ce a fost accidentat într-un derby cu Dinamo de Strătilă. A fost suspect de ruptură de ligament colateral, dar a scăpat cu o entorsă care l-a ținut departe de gazon două luni.

Medicul Pompiliu Popescu, cel care era la lotul național în acea perioadă, își amintește că "Vlad a mai suferit atunci o mică intervenție chirurgicală, tot la genunchiul stâng. I s-a făcut doar o curățare a meniscului, tot prin artroscopie". Jucătorul a stat departe de gazon două luni.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
balauru48
balauru48  •  30 Septembrie 2016, 22:38

Va reveni in lotul lui Napoli. Pe teren va intra doar la antrenamente.

696253093853906
Ghita Florin  •  30 Septembrie 2016, 21:51

Va reintra in programul normal adica pe banca de rezerve,un pas mare inainte

blatistu49
blatistu49  •  30 Septembrie 2016, 20:19

a fost lipsa mare CHIRI Napoli nu mai primeste goluri de rahat fara el problema e ca nu pot scapa de el nici inprumutat

Vezi toate comentariile (3)
Comentează