INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TRANSFER

Încă o ofertă importantă pentru Alin Toșca! După Lazio, încă un club de tradiție îl dorește pe român

Articol de GSP - Publicat joi, 24 mai 2018 21:35

Alin Toșca a fost împrumutat în a doua parte din sezonul recent încheiat de Betis Sevilla la Benevento, iar șansele ca fostul fundaș al FCSB-ului să mai continue în Spania nu sunt foarte mari.

Italienii de la Sportnotizie24.it anunță că Alin Toșca este pe lista celor de la Sampdoria, formație care s-a clasat pe locul 10 în Serie A. Este a doua echipă din Italia care este interesată de român.

Românul s-ar afla și pe lista celor de la Lazio. De asemenea, stoperul de 26 de ani ar fi dorit și de Nantes, echipa lui Ciprian Tătărușanu.

"În acest an, avut 8 apariţii pentru Betis şi 12 pentru Benevento şi a demonstrat o excelentă tehnică şi capacitate de construi acţiunile din spate", notează cei de la sportnotizie24.it.

Betis Sevilla este dispusă să renunțe la fundașul pe care a plătit 1 milion de euro FCSB-ului. Spaniolii cer 3 milioane de euro în schimbul internaționalului român.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
magic4ever
magic4ever  •  25 Mai 2018, 10:51

Ce inventii...Tosca nu a jucat titular nici la Benevento si il vrea Lazio....pfff.

gabonne1982
gabonne1982  •  25 Mai 2018, 08:07

Nu cred ca Tosca la ora actuala este de Lazio.Mai degraba la Sampdoria,o echipa de jumatatea clasamentului si fara mari pretentii

vicol_vali
vicol_vali  •  25 Mai 2018, 02:59

Când să-l vrea Lazio?

Vezi toate comentariile (4)
Comentează