INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ANGLIA

Încă un junior român face senzație în Anglia » A marcat un gol și a fost cel mai bun om al meciului

Articol de GSP - Publicat joi, 22 septembrie 2016 12:30

După Vlad Dragomir la Arsenal și Marco Dulca la Swansea, încă un jucător român face senzație în Anglia.

Mijlocașul Mihai Dobre, 18 ani, legitimat la  Bournemouth, a fost cel mai bun jucător de pe teren în meciul câștigat de echipa sa, 2-0, contra celor de la Brockenhurst, în Hampshire Senior Cup.

Românul a fost titular și a contribuit la golul de 1-0. Șutul său a fost salvat de portarul advers, dar Ndjoli a fost pe fază și a deschis scorul.

Dobre și-a trecut numele pe lista marcatorilor și a stabilit scorul final. Acesta a șutat de la marginea careului, după o combinație perfectă cu un coleg.

Mihai Dobre este un produs al celor de la de la " Viitorul Mihai Georgescu" din Cluj Napoca, iar Bournemouth, lcoul 17 în Premier League, l-a transferat pe 31 august, în ultima zi de transferuri.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
doze
doze  •  22 Septembrie 2016, 14:27

iti dai seama, face senzatie contra amatorilor. mai sunt niste muncitori romani pe santiere, care duminica joaca fotbal in sunday league, mergeti prin estul Londrei, si aia sunt senzationali!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează