INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ACCIDENTARE

Informații oficiale din Belgia » Anderlecht a anunțat când va reveni Chipciu pe teren + Reacția jucătorului

Articol de GSP - Publicat joi, 13 octombrie 2016 15:33

Alexandru Chipciu s-a accidentat în minutele de prelungire ale primei reprize cu Kazahstan, scor 0-0, iar după pauză n-a mai revenit de la cabine, în locul său intrând Gabi Enache.

După meciul naționalei, mijlocașul s-a întors la Bruxelles și staff-ul medical al celor de la Anderlecht s-a ocupat de accidentarea de la coapsă a lui Chipciu.

În urma rezultatele testelor medicale, clubul belgian a anunțat pe site-ul oficial că revenirea lui Chipciu pe teren va avea loc peste o lună.

"4 săptămâni. Asta mi-au zis doctorii după RMN. E ruptură musculară. Și s-a întâmplat chiar la faza faultului în careu. Îmi pare rău că nu am primit penalty și mai ales îmi pare rău că nu am câștigat. Abia aștept să revin pe teren pentru Anderlecht și pentru România!" Alexandru Chipciu pe contul de facebook

De altfel, meciul dintre Kazahstan și România a fost de coșmar pentru ”tricolori”, care au ieșit mai mult accidentați decât întregi. Printre fotbaliștii care au avut de suferit s-au numărat Dragoș Grigore (fractură de piramidă nazală) și Cristi Săpunaru, care a ieșit de pe teren cu cinci dinți rupți.

chip

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează