INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SPORTING BRAGA

Înfrîngere pentru Raul Rusescu în Cupa Portugaliei şi ratează finala cu Benfica!

Articol de GSP - Publicat joi, 17 aprilie 2014 00:00 / Actualizat joi, 17 aprilie 2014 10:30

Sporting Braga, cu atacantul Raul Rusescu pe teren pînă în minutul 81, a pierdut în deplasare cu Rio Ave, scor 0-2, ratând calificarea în finala Cupei Portugaliei.

Rusescu a primit şi un cartonaş galben în această partidă. În meciul tur, Braga a remizat pe teren propriu, scor 0-0

Benfica Lisabona este a doua finalistă după ce a cîştigat în faţa lui FC Porto, scor 3-1. În manşa tur, FC Porto s-a impus cu 1-0. Benfica a jucat în 10 oameni mai mult de o repriză în acest meci, dar tot a reuşit să marcheze de două ori în partea secundă în inferioritate numerică.

Finala competiţiei va avea loc la 18 mai, pe Estadio Nacional din Oeiras, lângă Lisabona.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
dac.impielitzat
dac.impielitzat  •  17 Aprilie 2014, 12:13

nu-i nimic. capul sus. invata din trecut, bucurat-te de prezent, si pregateste-te pt viitor ca orice, ORICE se poate intampla

vasilepopa
vasilepopa  •  17 Aprilie 2014, 11:41

Pacat. Ar fi fost frumos pentru Rusescu o prezenta in finala.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează