INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TRANSFERURI

Întăriri pentru Costel Gâlcă! Espanyol negociază pentru doi jucători de la Chelsea

Articol de GSP - Publicat marti, 19 ianuarie 2016 15:45

Costel Gâlcă are 4 înfrîngeri consecutive la Espanyol, iar șefii clubului nu-l lasă la greu pe român. Vor să-i întărească echipa.

Presa din Spania anunță că Espanyol negociază cu Chelsea pentru aducerea lui Christian Atsu (atacant - 24 de ani) și a lui Papy Djilobodji  (fundaș - 27 de ani).

Cei doi sînt doriți în Spania sub formă de împrumut.  Atsu a venit la Chelsea în 2013 de la Porto însă nu s-a impus și a fost împrumutat pe la Vitesse, Everton și Bournemouth.

Papy a venit anul trecut de la Nantes și are un singur meci.Pentru semnătura fundașului Espanyol se va lupta cu formația din Bundesliga, Werder Bremen. 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează