INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TRANSFER

Inter i-a găsit echipă lui Pușcaș » Agentul jucătorului a anunțat unde va juca românul în sezonul viitor

Articol de GSP - Publicat sambata, 01 august 2015 09:17

Dorit de francezii de la St. Etienne și Nantes, George Pușcaș va rămîne în Italia.

După mai multe negocieri, Inter a ajuns la un acord cu Bari pentru împrumutul pe un an al românului. Atacantul de 19 ani va fi împrumutat Serie B, pentru a avea ocazia de a juca constant la echipa de seniori.

Mutarea la Bari a fost anunțată de agentul jucătorului, Cătălin Sărmășan.

"Următoarea etapă a carierei lui George Pușcaș se numește FC Bari 1908, clubul ale cărui culori le va apară pentru sezonul urmator. Peste un an ne vom intoarce, dar mai puternici", a scris acesta pe pagina sa de Facebook.

Pușcaș a fost golgheter la Inter Primavera, iar în sezonul trecut a jucat patru meciuri oficiale pentru echipa condusă de Roberto Mancini, fără a înscrie vreun gol.

1.000.000 €este cota lui Pușcaș potrivit transfermarkt.de 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
papai
papai  •  01 August 2015, 16:14

pe vremea cand implinea 20 de ani walcott, aveai, impresia ca joaca de o viata la arsenal. si asta nu e singurul exemplu, gotze la dortmund, owen la liverpool, si cati altii. revenind la walcott, a incercat sa negocieze noul contract renuntand la 15.000 de lire pe saptamana, dar sa i se garanteze post de titular (conditia nefiind acceptata de club) eu nu mi-l imaginez pe puscas asta renuntand la 15% din contract doar ca sa joace titular.

tincucatalin
tincucatalin  •  01 August 2015, 15:40

Part!! La 19 ani, un jucator foarte bun, castiga titlul sau cupa europeana! E gata si asta...

1034665626561813
Andrei Lucian  •  01 August 2015, 13:12

Are potential,foarte bun imprumutul.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează