INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SERIE A

Interviu cu Ciprian Tătărușanu » Ce spune despre postul de titular la Fiorentina și despre Ianis Hagi

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat sambata, 29 aprilie 2017 13:36

Portarul Fiorentinei a dezvăluit Gazzettei dello Sport că se bucură de toată încrederea antrenorului Sousa.

Acesta refuză ideea că românii vin în Peninsulă să fure și le-a povestit italienilor că în comunism ”era de lucru, dar erau și multe restricții. Nu puteai să ridici capul, să progresezi”.

"Italienii vin la noi, în România, pentru femei? Înseamnă că avem femei frumoase și că viața e frumoasă"
Ciprian Tătărușanu, portar Fiorentina

Ciprian Tătărușanu nu se teme că și-ar putea pierde locul între buturile Fiorentinei. Are și-o garanție: antrenorul Paulo Sousa. "Pentru Mister, știu asta, eu sunt numărul unu. Așa că nu mi-e frică de nimeni și de nimic", le-a spus goalkeeperul naționalei jurnaliștilor de la Gazzetta dello Sport.

Nici măcar de "fenomenul" Sportiello, marele talent adus de Fiorentina în ianuarie, de la Atalanta.

Altfel, în interviul apărut ieri, Ciprian a dezvăluit că soția, Antoaneta, pasionată de jogging, "aleargă mai mult decât mine". Și că, dintre jucătorii români din Serie A, doar cu Ștefan Radu, de la Lazio, nu ține legătura: "Chiricheș mi-e prieten, iar Ianis Hagi e ca un frate mai mic. Vine deseori la noi acasă".

Tătă nu acceptă ideea că românii din Peninsulă sunt cu toții niște delincvenți: "Cei care fură sunt hoți. Și printre ei găsești inclusiv italieni. Românii vin în Italia ca să câștige mai mult".

Întrebat dacă mai are amintiri din perioada comunismului, portarul de 31 de ani n-a ezitat: "Îmi amintesc că se găsea de lucru. Dar erau și multe restricții. Doar o oră la televizor, nu puteai să ridici capul, nu puteai progresa".

"Pentru a fi un portar redutabil trebuie să fii puternic mental. Să știi să te ridici după o greșeală"
Ciprian Tătărușanu, portar Fiorentina

"Nu sunt un taciturn. Dar un portar trebuie să vorbească mai mult pe teren, prin fapte, decât în afara lui. Oamenii vor ca Tătărușanu să apere bine"
Ciprian Tătărușanu, portar Fiorentina

"Mutu? Nu sunt genul lui. Nu-mi place în discotecă, urăsc să pierd nopțile. Cu el am jucat trei meciuri la națională, iar acum e director sportiv la Dinamo. Eu sunt stelist de mic"
Ciprian Tătărușanu, portar Fiorentina

85 de meciuri a apărat Tătă poarta Fiorentinei, în Serie A. Are contract până-n 2018

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează