INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  DEPORTIVO LA CORUNA

Interviu impresionant cu Florin Andone » Cum a rămas cu picioarele pe pământ după ce a dat de succes: "Familia mea muncește pentru a putea mânca"

Foto: Cesar Quian
Foto: Cesar Quian

Articol de GSP - Publicat vineri, 12 august 2016 17:46

Florin Andone s-a transferat în această vară de la Cordoba la Deportivo la Coruna, în La Liga, unde va avea un salariu mult mai bun decât la formația din eșalonul secund.

Atacantul român de 23 de ani a acordat un interviu pentru cei de la La Voz de Galicia în care a vorbit despre salariul pe care-l avea la Cordoba și despre modul în care a reușit să se mențină cu picioarele pe pământ după succesele din ultima perioadă.

"Succesul nu mi s-a urcat la cap și sper să nu se întâmple asta niciodată. Țin picioarele pe pământ. Sunt un privilegiat, familia mea muncește pentru a putea mânca și a putea trăi. Fără excese. Am câștigat destul de mulți bani la Cordoba anul trecut, iar acum la Deportivo și mai mulți. Dar nu aștept până la următorul salariu ca să încep să cheltuiesc bani. Am primit și banii de la FRF pentru EURO și nu m-am atins de ei. Jucam în La Liga și câștigam 2200 de euro pe lună.

Ceea ce nu e rau pentru un muncitor oarecare, dar pentru un salariu de La Liga al unui jucător de echipă națională, nu e mult. Sunt un norocos. Discut asta și cu coechipierii mei: suntem sănătoși, câștigăm bani, lumea ne iubește, ce putem să cerem mai mult? Nu pot să promit goluri, dar pot să promit că niciodată nu voi înceta să muncesc și să alerg!", a spus Andone pentru lavozdegalicia.es.

1 gol
a marcat Andone în tricoul lui Deportivo. Românul a înscris chiar la debut în victoria din meciul amical cu Villarreal, scor 2-0

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (10)
timm
timm  •  13 August 2016, 22:03
Postat de Cornel Serbanescu pe 12 August 2016, 19:42

Care-i figura de stil? Tu ce ai inteles?...

Mananca mult peste si incepe sa citesti carti. Poate ajuta.

florisking
florisking  •  12 August 2016, 22:09

bravo florine! la cat mai multe goluri si la cat mai multi bani pentru tine si pentru familia ta!!

mannecken
mannecken  •  12 August 2016, 20:15
Postat de Cornel Serbanescu pe 12 August 2016, 19:04

Daca familia ta munceste ca sa poata manca, inseamna ca sunt doua variante: ori noi suntem prosti, ori te cheama Nicolita Banel, la inceput de virat bani in contul lui... Dar cred ca tu esti un prost mai mare decat toti prostii care au populat fotbalul romanesc. Onor parintii tai nu au cheltuieli cu plasma, motorina si ce dracu mai este intr-o casa de om. Tot ce castiga baga in gura? Sau da bine la romanul care se vrea amarat si prost de peste hotare. Cum se poate spune asa ceva! Suntem in Africa!

Sunt surprins ca cineva poate interpreta la fel ca tine ceea ce spune acest baiat. Normal ca familia lui lucreaza pentru "a mânca" . Asta nu înseamna ca sunt muritori de foame si necajiti. Toti muncim ca sa mîncam si reusim poate sa cumparam un tv sau chiar o masina,sa mergem într-un concediu. Chiar daca lucram "pentru a mânca"....Am vazut un scurt interviu cu mama lui si cât este de mândra de el. Sunt mult mai surprins ca avea un salariu de doar 2200 € pe luna. La noi sunt jucatori cu salarii de cel putin doua sau trei ori mai mari ca al lui si nu or sa ajunga niciodata la echipa nationala. Am mult respect pentru acest baiat si pentru mama lui.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează