INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  FIORENTINA

Italienii îl cer pe Ianis Hagi în prima echipă a Fiorentinei: "Specialiștii în fotbal așteaptă debutul său în Serie A"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 12 octombrie 2016 17:01

Ianis Hagi (17 ani) a reușit un hattrick în partida câștigată de România U19 în fața reprezentantei din San Marino, scor 6-0. Italienii au simțit forma foarte bună a lui Hagi jr. și îi cer lui Paulo Sousa să-l folosească în Serie A.

Jurnaliștii italieni au sesizat jocul foarte bun al lui Ianis de la formația Primavera a Fiorentinei, iar după hattrick-ul de aseară de la naționala U19 se întreabă când va primi și tânărul fotbalist o șansă la prima echipă a ”violeților”.

3 goluri
în ultimele 3 jocuri a bifat Ianis la echipa de tineret a Fiorentinei

"Cei mai mulţi specialişti în fotbal din Italia aşteaptă cu nerăbdare să îl vadă pe Ianis Hagi pe teren în Serie A. Fiul unuia dintre cei mai mari jucători ai României, acesta impresionează deja la Primavera, dar şi la naţionala U19 a României.

În ciuda acestui lucru, el nu a prins vreun minut încă în actualul campionat, deşi Sousa a lăsat clar să se înţeleagă că fotbalistul este în planurile sale", scrie labaroviola.com.

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (8)
para.para
para.para  •  13 Octombrie 2016, 10:16

In partida câștigată de România U19 în fața reprezentantei din San Marino, scor 6-0, pana si femeia de servici dadea hattrick. Evident ca in titlu este vorba de "italienii" din redactia gesepe.

andinamodrei
andinamodrei  •  13 Octombrie 2016, 07:15

Ăsta e nivelul jurnalistilor de la noi ! M-am gandit ca e posibil sa fi scris Hagi articolul dar el nu stapaneste sportul asta așa ca rămâne prima varianta ...

conasu_boeru
conasu_boeru  •  12 Octombrie 2016, 22:44

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează
Close