INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ITALIA

Italienii râd de Tătărușanu după gafa cu Napoli: "Portarul Fiorentinei a fost la prins de fluturi"

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de - Publicat duminica, 21 mai 2017 10:27

Portarul Viola a ratat și ieșirea, și balonul la golul trei al napoletanilor. Iar presa din Peninsulă nu-l menajează deloc: ”I-a dat peste cap planul lui Sousa”.

Ciprian Tătărușanu n-a avut nicio șansă sâmbătă seară în fața "uraganului" Napoli (1-4). Patru goluri primite, dintre care unul și-l poate trece sigur în cont. "Portarul Fiorentinei a fost la prins de fluturi", sintetizează cotidianul Corriere Fiorentino ieșirea hazardată a "tricolorului" la faza din minutul 56, când și-a împins și un coechipier, dând apoi cu pumnul pe lângă minge, în tentativa de a îndepărta pericolul din careu. Iar Mertens a spus "merci" și a introdus balonul în poartă: 3-0.

4,5 e notaprimită de Tătă în Corriere dello Sport. Gazzetta dello Sport l-a notat cu 5

18 goluria încasat Tătărușanu în ultimele 7 partide ale Fiorentinei din Serie A. În medie 2,57 pe meci

"A fost golul lui", a apreciat Gazzetta dello Sport. Corriere dello Sport, la rându-i, a considerat-o "cea mai evidentă eroare a meciului". Și cea care "i-a dat complet peste cap planul antrenorului Sousa". Portughezul tocmai operase două schimbări, introducându-i pe Babakar (54) și Tello (55), în speranța unei replici ofensive mai consistente. Dar imediat a venit gafa lui Tătă, ce a dus la 0-3, iar formației Viola nu i-a mai rămas decât satisfacția golului de onoare (Ilicici), înscris trei minute mai târziu. 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (14)
104772133226352
Petre Radulescu  •  21 Mai 2017, 18:17
Postat de balauru48 pe 21 Mai 2017, 13:56

Ai uitat sa precizezi ca italienii care au avut curajul sa scrie ca Tatarusanu a gesit sunt tot antistelisti :)))

Scoate unghia din gat si baga la capatana daca detii asa ceva. Tata era out de mult daca n-avea valoare. Ca ieri a facut o gafa, e irelevent. Important cand se face o analiza a unui jucator, in cazul de fata portar, sa se fac[ a la long, adica pe o perioada de tip cat mai lunga, iar Tata a fost mai mult decat ok. Doar unul cu creierul cat o ghinda, asa cum e al tau, sau alti frustrati *** la fel de dotati la scufita, poate spune aberatiile pe care tu le sustii. ***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

104772133226352
Petre Radulescu  •  21 Mai 2017, 18:10

Tata, de departe cel mai bun portar roman din ultimii 15 ani de la noi. Sa aperi 2 ani consecutiv ca titular de drept in campionatul Italiei, tara care a dat de-a lungul timpului cei mai buni portari din lume, doar portarii de valoare o pot face. Imi aduc aminte, pt. ca tot amintea cineva aici de Lobont, ca acesta a fost rezerva rezervelor la Ajax, la Firentze, ca sa nu mai vorbesc la Roma. Asadar, un portar titular 2 ani intr-un campionat atat de puternic asa cum e cel al Italiei inseamna VALOARE. Ceea ce Tatarusanu are. Altfel era aut de mult. Repet, cel mai bun portar roman din ultimii 15 ani!

balauru48
balauru48  •  21 Mai 2017, 14:39
Postat de gizeh pe 21 Mai 2017, 13:12

Majoritatea contestatarilor lui,sunt anti steliști ... Tătărușanu știe, că orcum pleacă,la sfârșitul sezonului.

Majoritate este, majoritatea sunt...cum este corect, gigist cu 2 clase?

Vezi toate comentariile (14)
Comentează