INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TRANSFER

Jucătorul cu care oficialii lui CS U Craiova voiau să dea lovitura se pregătește de revenirea în România: "Pe 14 decembrie vin în țară"

Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor
Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat vineri, 01 decembrie 2017 16:21

Andrei Ivan (20 de ani), fostul atacant al celor de la CS U Craiova, legitimat în prezent la FC Krasnodar, susține că ia în calcul o revenire în România, dacă gruparea olteană este interesată.

Fotbalistul a fost accidentat și a bifat doar 6 apariții în tricoul rușilor în toate competițiile, iar în iarnă ar putea reveni la Craiova.

"În ultima perioadă m-am concentrat mai mult pe refacere decât pe ce va fi din iarnă. Sunt bucuros pentru că am revenit pe teren și sunt complet refăcut, după aproape două luni de la operație.

Dacă cei de la Craiova mă vor, și conducătorii mei vor fi de acord, de ce nu? Dar, asta, vedem. Acum mă pregătesc pentru ultimele meciuri ale echipei mele din acest an. Pe 14 decembrie vin în țară și voi fi prezent pe noul stadion la meciul cu CFR Cluj", a spus Andrei Ivan la TV Digi Sport.

Sursa citată anunță că CS U Craiova poartă deja negocieri cu FC Krasnodar pentru repatrierea fotbalistului de 20 de ani, care a fost ținut pe tușă de o accidentare în zona inghinală.

3.000.000 €a plătit FC Krasnodar pentru transferul lui Andrei Ivan de la CS U Craiova

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  01 Decembrie 2017, 18:47

...nu cred ca rusii vor sa l imprumute ...este prima rezerva a lui Smolov ...

observator_federal
observator_federal  •  01 Decembrie 2017, 18:07
Postat de zagna pe 01 Decembrie 2017, 16:53

Ivane, sa-i multumesti lui marcel popey pentru "viitorul" pe care ti l-a dorit (la rusi) !

Aveai o altă propunere?

zagna
zagna  •  01 Decembrie 2017, 16:53

Ivane, sa-i multumesti lui marcel popey pentru "viitorul" pe care ti l-a dorit (la rusi) !

Vezi toate comentariile (3)
Comentează