INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  INTERVIU

Jucătorul de bază care a părăsit Dinamo crede că echipa își va reveni: "În play-off şi să luaţi Cupa!"

Foto: fc-anji.ru
Foto: fc-anji.ru

Articol de - Publicat marti, 16 ianuarie 2018 09:00

Paul Anton, fostul căpitan al dinamoviştilor, acum la Anji Mahacikala, crede că roş-albii n-au cum să rateze principalul obiectiv al primăverii şi consideră că echipa a făcut transferuri potrivite.

- Paul, după primele zile la noua ta echipă, Anji Mahacikala, observi diferenţe mari între o formaţie din Rusia şi ceea ce făceai la Dinamo?
- În perioada aceasta de pregătire e greu oriunde. Antrenamentele sunt dificile, fiindcă trebuie să acumulezi. Am învăţat deja câteva cuvinte uzuale, "spasiba" adică "mulţumesc", "dobre utra" - "bună dimineaţa", privet" - "salut", dar vreau să învăţ cât mai curând limba rusă.

- Ce previzionezi la Dinamo?
- Cred că echipa va reuşi să se califice în play-off, nu vreau să iau în calcul o ruşine cum ar fi play-out-ul. Îmi pare rău că am lăsat "haita" la mijlocul sezonului, dar a venit o ofertă bună pentru mine şi pentru club.

- Transferurile lui Nistor, Pesici şi Monroy cum ţi se par?
- Dau o şi mai mare încredere că va fi bine. Cred că ceilalţi colegi îi vor integra repede în echipă. La Dinamo întâlneşti o atmosferă frumoasă, nu ai cum să nu te adaptezi.

"Palici ar fi fost foarte bun"

- Ce părere ai de faptul că s-a renunţat la Rivaldinho, Bokila, Oliva şi Şerban?
- E o situaţie dificilă pentru oricine atunci când ţi se spune că nu mai faci parte din planurile echipei. Dar nu trebuie să dispere, sunt fotbalişti de calitate, va ieşi soarele din nou pentru ei.

- Era bun Antun Palici pentru Dinamo?
- Nu bun, ci foarte bun! Un fotbalist de care îmi place enorm şi-l apreciez foarte mult.

- Dan Nistor?
- Poate fi un lider pentru Dinamo, succes!

Pe cine vede favorită la titlu

- Cine e favorită la titlu?
- Cred că CFR, dar mereu apar surprize.

- În loc de încheiere, ai vreun mesaj pentru dinamovişti?
- Vreau să vă văd în play-off şi să câştigaţi Cupa României! Suporterii sper să rămână lângă echipă. Să nu uite că numai împreună formează "Doar Dinamo Bucureşti".

300.000 €a fost suma transferului său de la Dinamo la Anji Mahacikala

6 goluria marcat Anton în toamnă pentru roş-albi în 19 etape de Liga 1

2 selecţii are Paul la prima reprezentativă

"Am ajuns într-unul dintre campionatele puternice ale Europei. Imediat cum am fost informat că sunt dorit în Rusia, am spus "da", afacerea s-a făcut destul de repede"
Paul Anton, mijlocaş Anji

NAŢIONALĂ / Contra a vorbit cu el în Antalya

Paul Anton a fost vizitat şi de cei din staff-ul naţionalei la antrenamentele lui Anji. "Mă bucur pentru el că a făcut din nou pasul într-un campionat puternic. Are suportul meu, poarta "tricolorilor" îi este deschisă. S-ar fi impus şi la Getafe, doar că a prins o conjunctură nefericită", a declarat "Guriţă". "Recunosc că echipa naţională este un obiectiv foarte important pentru mine. Ba, mai mult, vreau să devin titular la prima reprezentativă, este visul meu. În primul rând, să mă adaptez la noua mea echipă, să joc constant şi să o fac bine, apoi cred că oamenii de la naţională vor avea ochi pentru mine", a punctat Anton.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează