INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  LUDOGOREȚ

Keșeru a anunțat cînd va reveni după accidentare + Ce spune despre Steaua

Articol de GSP - Publicat vineri, 12 februarie 2016 19:10

Claudiu Keșeru s-a accidentat în cantonamentul lui Ludogoreț din Antalya și n-a jucat în amicalul dintre formația bulgară și Steaua, scor 3-0 în favoarea trupei atacantului de 29 de ani.

Vîrful lui Ludogoreț a anunțat că va reveni pe teren luni și spune că victoria categorică din meciul amical împotriva Stelei nu e una care reflectă realitatea.

"Luni revin la pregătirea cu echipa. Mă simt foarte bine fizic. Probabil voi avea nevoie de 2-3 meciuri pentru a fi la capacitate maximă.

Steaua a abordat o altă strategie de pregătire decît noi. Noi eram proaspeți. Din punctul meu de vedere, rezultatul din amical nu e relevant", a spus Keșeru la Digisport.

"Steaua pornește cu prima șansă la titlu. Va fi dificil în acest an, pentru că au venit 11 jucători foarte buni. Reghe trebuie să fie un bun psiholog, iar din acest punct de vedere nu-mi fac griji, știu că are acest talent" Claudiu Keșeru

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
valiro
valiro  •  13 Februarie 2016, 07:38

"Va fi dificil în acest an, pentru că au venit 11 jucători foarte buni." Mai bine veneau 11 jucatori slabi, era mai usor...

shark_34
shark_34  •  12 Februarie 2016, 20:43

mișto poza!se poate și așa!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează