INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TRANSFER

După Grozav, încă un internațional român ar putea ajunge la Kayseri în această iarnă: "Am vorbit cu Șumudică"

Articol de GSP - Publicat joi, 04 ianuarie 2018 18:37

Atacantul Claudiu Keșeru (31 de ani) recunoaște că a discutat cu Marius Șumudică și că ia în calcul un transfer la Kayserispor, însă depinde de discuția pe care o va avea cu șefii celor de la Ludogoreț. 

"Am vorbit cu Şumudică, înainte de Anul Nou. Am avut un feeling plăcut. Am văzut şi declaraţia lui. Mi-a făcut plăcere. Situaţia este puţin complicată. Nu ştiu exact care e situaţia mea la club.

Aştept să am o discuţie în detaliu. Nu îmi plac situaţiile în care rămâi în ultimele luni de contract. Până la finalul lui ianuarie voi lua decizia. Cu siguranţă Kayseri este o opţiune.

Telefonul pe care l-am primit a contat enorm. Îmi place să vorbesc cu antrenorul pentru a vedea ce gândeşte la adresa mea. Nu îmi place să plec la o echipă fără a discuta cu antrenorul", a spus Keşeru, la TV Digi Sport.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
1048432045196571
Neculaescu Mircea  •  05 Ianuarie 2018, 10:58

*** ii faceti loby badaranului ala toti rapidistii si dinamovistii din platoul digi.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1048432045196571
Neculaescu Mircea  •  04 Ianuarie 2018, 20:26

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează