INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  LIGUE 1

Keșeru, înapoi în Franța?! Doi foști antrenori îl vor în Ligue 1 » "Pe el sau nimeni"

Articol de - Publicat marti, 30 mai 2017 09:41

Stephane Moulin, tehnicianul finalistei Cupei Franței, Angers, și Jean-Louis Garcia, de la nou-promovata Troyes, încearcă să-l atragă pe atacantul aflat în ultimul an de contract cu Ludogoreț.

În ianuarie 2014, atacantul Claudiu Keșeru părăsea Franța și pleca într-o călătorie pe traseul România - Qatar - Bulgaria. Acum, la 30 de ani, aflat înaintea ultimului sezon din contractul cu Ludogoreț, se gândește să se întoarcă în Hexagon. Și doi antrenori, care au lucrat deja cu el, încearcă să-l atragă înapoi.

11 ani a jucat Claudiu Keșerü în Franța la 5 cluburi din Ligue 1 și Ligue 2: Nantes, Libourne, Tours, Angers și Bastia

"Keșerü sau nimeni!"

Primul este Jean-Louis Garcia, cel ce l-a vrut neapărat în ianuarie 2010, când era antrenor la Angers, în Ligue 2. "De la începutul perioadei de transferuri, am zis: «Keșerü sau nimeni!»", povestea tehnicianul în urmă cu 7 ani. L-a luat întâi împrumut, apoi, la sfârșitul stagiunii, l-a transferat definitiv de la Nantes, convins că "românul are mereu o influență importantă asupra jocului, chiar și când nu înscrie. Și execută foarte bine loviturile libere".

4.000.000 €este cota lui Keșeru, potrivit transfermarkt.de

Cu Moulin, cel mai bun sezon!

În 2011, Garcia a plecat, fiind înlocuit la Angers cu Stéphane Moulin, promovat de la echipa secundă. Cu Moulin pe bancă, Keșerü a avut cel mai bun an în Franța, marcând 17 goluri în 27 de meciuri în sezonul 2012-2013. Evoluție care l-a propulsat atunci spre Bastia și Ligue 1.

Acum, Garcia și Moulin sunt cu ochii pe el. Primul tocmai a promovat în elită cu Troyes, iar al doilea a pierdut la limită finala Cupei Franței cu Angers: 0-1 în ultimul minut în fața lui PSG. 

38 de goluria marcat atacantul român în 112 meciuri jucate în Ligue 2 la Angers cu Garcia și Moulin antrenori

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează