INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TRANSFER

Keșeru nu duce lipsă de oferte » După Franța, atacantul are o nouă opțiune

Articol de GSP - Publicat sambata, 18 noiembrie 2017 17:37

Claudiu Keșeru, atacantul român legitimat la Ludogoreț, va rămâne liber de contract la finalul acestui sezon, însă nu duce lipsă de oferte.

Presa din Bulgaria anunță că atacantul de 30 de ani ar putea ajunge în China la finalul sezonului, după ce au apărut inițial și zvonuri referitoare la o revenire la Angers, unde Keșeru a mai evoluat din 2010 până în 2013.

Se pare că atacantul are o ofertă foarte atractivă din punct de vedere financiar din China și, având în vedere că se află pe finalul carierei, este tentat să o accepte. 

Cu puțin timp în urmă și Gigi Becali, patronul FCSB, și-a exprimat interesul privind o posibilă revenire a lui Keșeru la roș-albaștri, pentru care a mai evoluat timp de un an în 2014. 

Keşeru evoluează pentru Ludogoreţ din 2015, reuşind să înscrie de 54 de ori și este cotat de site-ul Transfermarkt la 4 milioane de euro. 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
haideusicfr
haideusicfr  •  18 Noiembrie 2017, 18:58

Daca asta valoreaza 4 milioane ,atunci Gnohere ,care intr-adevar marcheaza cat face? E curios cum Andone ,Keseru sunt "doriti"de atatia.

mosvasile
mosvasile  •  18 Noiembrie 2017, 18:52

Pai nu se pusese in functiune masina de zgomote,ca nu trebuie sa lipseasca de la nationala?Nu va lipsi!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează