INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  BURSASPOR

Kiriţă a pierdut 100 de euro la un pariu făcut cu antrenorul lui Bursaspor :D

Articol de GSP - Publicat duminica, 18 iulie 2010 00:00

Fotbalistul lui Bursaspor, Giani Kiriţă, a pierdut 100 de euro după un pariu făcut la antrenamentul de sâmbătă, din cadrul cantonamentului din Austria, cu tehnicianul Ertugrul Saglam, informează cotidianul turc Fanatik.

Saglam a mai câştigat, vineri, un pariu cu portarul Dimităr Ivankov, pe care l-a pus să facă 20 de flotări pentru fiecare gol primit din penalti la antrenament.

La şedinţa de pregătire de sâmbătă, Kiriţă a fost cel care l-a provocat pe Saglam, oferind 100 de euro şi spunând că acela care va da mai multe goluri din penalti va lua banii.

Câştigător a fost Ertugrul Saglam, care l-a tachinat pe jucătorul român, spunându-i să trebuie să mai muncească. "Există un singur campion, iar acela sunt eu. Tu mai munceşte puţin", i s-a adresat tehnicianul lui Kiriţă.

Bursaspor a remizat, sâmbătă seară, scor 2-2, cu echipa Steaua Roşie Belgrad, într-un meci amical în care Giani Kiriţă a evoluat în repriza a doua.

Mediafax

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează