INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  BUNDESLIGA

Lăsat pe dinafară la primul meci după revenirea de la națională » Alex Maxim, nici rezervă la Mainz

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat sambata, 09 septembrie 2017 16:41

Alex Maxim nu a făcut parte din lotul celor de la Mainz pentru partida cu Bayer Leverkusen, din etapa a treia din Bundesliga.

La revenirea de la națională, mijlocașul român nu a fost păstrat de Sandro Schwarz în lotul alb-roșiilor, iar motivul invocat de club a fost faptul că jucătorul suferă de gripă.

Maxim a jucat titular în primele două runde, cu Hannover (0-1) și Stuttgart (0-1), însă de fiecare dată a fost înlocuit cu aproximativ 20 de minute înainte de final.

Pe lângă faptul că nu au acumulat niciun punct în primele două runde, cei de la Mainz nici nu au reușit să marcheze vreun gol. 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
853246084756615
Marcel Popa  •  09 Septembrie 2017, 18:10

Mie personal niciodata nu mi-a placut de maxim .daca era un jucator mare acum era la bayern.din pacate pentru el in primul rand, incet ,incet,coboara.

torque07
torque07  •  09 Septembrie 2017, 17:39

Noi avem fotbalisti talentati...daaaa...uite exemplu...Daum e de vina! :)))))))

Vezi toate comentariile (2)
Comentează